Witam wszystkich w nowym podforum!!!
Wychodząc na przeciw licznym głosom w temacie starszych modeli aut, otwieram forum dotyczące wszelkich zaganień związanych z zabytkami i staruszkami koncernu Toyota, choć nie tylko.
| « Poprzedni | Następny » |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | Juuuuuuuuuupiiiiiiiiii
![]() |
Rysiu TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Wawa | Czy moja Corona 1987 sie kwalifikuje do tego wątku?
To gdzie mam teraz pisać? |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | A ja chciałam podziękować Jackalowi i innym, którzy byli dla nas przychylni bo dzięki nim mamy to podforum Już zaproponowałam, które wątki mają tu wskoczyć - teraz pozostaje tylko czekaćRysiu Misiek ma rację - pisz tutaj bo Twoja Corona kwalifikuje się do tego podforum Ma ktoś jakieś zdjęcia starych Toyot?? Bo ja mam masę pościąganych z netu. [ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2004-09-06 11:55:03 ] |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa |
IMO jak najbardziej się kwalifikuje |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | WOW i już wątki mam tutaj |
orion76 TOYOTA DRIVER Hiace i Yaris Bielsko-Biała | Ehhh żebym ja był w polszy to podzielił b ym się z wami wiedzą z mojego sporego już archiwum katalogów i książek dotyczących starych Toyotek i ogólnie starych japońców. Poskanowało by się, potłumaczyło.... a tak wszystko za wodą.
Jak wpadnę na urlop to coś ciekawego wrzucę. I może pokażę wam zdjęcia Mitsubishi Galant z 1982 roku 2.0 Turbo (tylko wcześniej musze je zrobić). Samochód z gatunku wspaniałych i pięknie zachowanych. Wiem wiem to nie Toyota ale ..... |
Qbaa TOYOTA DRIVER BMW 520i Warszawa | heh moja tez juz swoje lata ma. ostatnio przegladajac mobile.de uwage moja zwrocil fajny samochodzik z konca lat 80 a mianowice Mitsubishi Sapporo (taki wiekszy galant). chetnie bym swoja camry na takie cos zamienil tylko pewnie tragedia jak sie cos popsuje bo juz nigdzie sie czesci nie dostanie. a jesli chodzi o toyotki to idealna ze starych dla mnie bylaby camry 2.5 V6 kombi 4WD mniam |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | Kubi Ty to umiesz mnie podnieść na duchu A WY jakie macie samochodowe marzenia?? [ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2004-09-13 18:31:32 ] |
Qbaa TOYOTA DRIVER BMW 520i Warszawa | ehh Madzik moja pali srednio 7-8 l ostatnio, bo zrobilo sie zimno rano a wtedy najwiecej jezdze a co do marzen to bym chcial lexusa LS430;P a z bardziej realnych autek chcialbym kupic jako nastepne albo: - camry 3.0 V6 - nissana maxime 3.0 V6 - hondke legend 3.2 - mitsubishi sigma (to najmniej realne) co z tego bedzie to nie wiem ale takie cus mi sie marzy |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | A ja dziś chyba się w końcu dowiem ile moja pali...trochę się boję werdyktu |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | Świetna strona! Dzięki!! I Toyota Corolla GT mniammmmmmmmm |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | Znalazła mi się dziś fajna stronka fanów klasyki z Australii, a tam zatrzęsienie wspanialych pojazdów na literkę T Jest tam min. moja bezapelacyjna faworytka na miss w kategorii Toyota Classics: Celica TA 22 (opis tech.) Jak Ją widzę to mi się buzia uśmiecha, a Wam? P.S. Stronka fanów Levin/Trueno z Estonii !! |
![]() WlodekCarina TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Chociwel | Jesli jest ktos zainteresowany mitsubihi sapoor to prposze dac znac znajdzie sie cos takiego
|
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | WOW toż to babcia Celica - super!!
Kupujesz Michu?? |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | Hmm. No wiesz Madziu... Narazie sie wstrzymam - poczekam aż będzie starsza Ja to jednak choruje przede wszystkim na modele z końca lat 80 celica, mr2 mkII, supra mkIII... Drogie to w utrzymaniu, szczególnie supra z 3 litrowym silnikiem Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: misiekII dnia 2004-10-25 17:04:59 ] |
| « Poprzedni | Następny » | |