Trojmiasto -zaproszenie na slub!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kolega Marek (Schakal), prezes klubu skoda3city sie zeni.Spotkalem sie z nim dzisiaj i zaprosil nas (klub) na slub w kosciele oraz na przejazd przez miasto kolumna slubna skladajaca sie z aut okresu skody czy lady.Uroczystosc odbedzie sie 23 pazdziernika o godz 16:00 na Zlotej Karczmie.
Tak wiec mysle ze warto z zaproszenia skozystac i sie zjawic jak najwiekszym gronem.Co wy na to??

Ech, Franc, robisz tutaj jakieś zmyłki, a ja juz myslałem że to Ty coś zmajstrowałeś

Cytat:
2004-09-30 20:47:43, andrzej_krakow pisze:
Ech, Franc, robisz tutaj jakieś zmyłki, a ja juz myslałem że to Ty coś zmajstrowałeś

Też tak pomyślałem

W pierwszym momencie jak zobaczyłem autora wątku tyż ździebko zgupiałem a co do zaproszenia to za Mikoszewo moglibyśmy siem na niego wypiąć ale po co rozpamiętywać przeszłość, w sumie dlaczego by nie przyjąć, może być ciekawie

A ja tak myślałem, że to chodzi o kogoś innego, bo z tego co pamiętam to nie tak dawno Franc był stanu wolnego do wzięcia, więc nawet jeżeli to "do wzięcia" już nieaktualne, to chyba tak szybko by się nie żenił

Na Mikoszewie podpadli. Trza się zastanowić czy się stawić?

Ja tam jaknabardziej miło wspominam Marka i jeżeli nie bedzie to gdzieś np. na Stogach to się z chęcią wybiorę pogratulować nowożeńcom.

Leszku, napisalem ze to na Zlotej Karczmie, wiesz, kolo Ikei , jak dla ciebie dogodny dojazd

Jestem za przyjazdem na ślub, a ile to jest tam kilometrów w sumie w obie strony z Gdyni.

50-60 km trzaśniesz spokojnie.