Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() AreQ Espero 1.5 DOHC + LP ... Kraków | 2002-12-16 21:20:32 Do listy podanej powyżej moge jeszcze dopisać Armi Krajowej na wysokości stacji CPN ale musze przuyznać ,że tego jeszcze nie sprawdziłem ( nie na mojej trasie ). Pozdrawiam AreQ. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-16 22:38:13 1. Bora-Komorowskiego od Geanta w kierunku ronda Polsadu: po lewej stronie (zaraz za ograniczeniem predkosci
2. od strony wiadunktu nad 29-Listopada przed rondem Polsadu 3. Opolska w kierunku Makro za skrzyzowaniem z bodajze Pleszowska (przed kladka dla pieszych) 4. Armii Krajowej jadac od Makro na wysokosci os. Widok (za wiaduktem) przed pasami. 5. kawalek dalej: Armii Krajowej jadac od Makro zaraz przed charakterystycznym zakretem. Robert PS Pozdrawiam Krakowiaków - Czasem zastanawiam sie czy wlasnie mijane Espero nie nalezy do któregoś z was ![]() |
![]() Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2002-12-16 22:41:20 Zgadzam się z wami w 100%, trzeba takie informację zamieścić na zakładce
|
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-16 23:38:18 spoko spoko zbierajcie, ma ktos liste fotoradarow w Wawie i innych miastach ? to umieszcze je na odzdielnej stronie ![]() |
![]() mswalcza Daewoo Espero 1,8 CD Kraków | 2002-12-17 13:45:49 Panowie nie straszcie... ![]() Włos mi się na plecach zjeżył! A niby od kiedy mają działać te piekielne urządzenia? Tylko nie mówcie, że już, bo w tym układzie nie mam już prawa jazdy za przekraczane prędkości ![]() PS Było se malucha kupić! ![]() |
![]() mswalcza Daewoo Espero 1,8 CD Kraków | 2002-12-17 14:06:49 "Jeszcze w lutym 15 fotoradarów, robiących zdjęcia piratom drogowym, zostanie zainstalowanych na krakowskich ulicach. Jedno z urządzeń było testowane w czwartek i jak twierdzi szef krakowskiej drogówki, zrobione przez radar zdjęcia są tak dokładne, że widać na nich minę kierowcy.
Fotoradary staną na ulicach: Armii Krajowej, Radzikowskiego, Opolskiej i Okulickiego oraz całej ulicy Wielickiej. Zdjęcia będą automatycznie rejestrować wszelkie wykroczenia drogowe. W przypadku odmowy zapłacenia mandatu będą wykorzystywane w sądzie jako dowód przeciwko łamiącym przepisy kierowcom." To znalazłem w internecie na ten temat... Po co nam teraz naklejki jak przy max prędkości ok 50km/h będziemy się rozpoznawać po uśmiechu. ![]() ![]() ![]() |
![]() Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2002-12-17 14:21:14 A oto rozwiazanie Waszego problemu: tada ![]() |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-17 14:28:55 ta nakładka rozumiem jest przezroczysta dla oka a nieprzezroczysta dla fotoradaru ?
dobrze główkuję? dyshel |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-17 15:24:36 A oto lista fotoradarów w Wa-wie
ul. Jagiellońska przy FSO (w kierunku Śródmieścia) oraz przy stacji benzynowej w kierunku Jabłonnej ul. Pułkowa, za stacji benzynową (w kierunku Łomianek) ul. Marymoncka, przy szpitalu Bielańskim (w kierunku Łomianek) Trasa Toruńska, przy zjeździe z mostu Grota Roweckiego (w kierunku Marek) al. Armii Krajowej, przed ul. Powązkowską (w kierunku Woli) ul. Radzymińska, Przy stacji Statoil (w kierunku Marek) ul. Radzymińska; Przy stacji CPN (w kierunku Warszawy) ul. Radzymińska za Dworcem Wileńskim (w kierunku Marek) most Poniatowskiego (w kierunku Pragi) most Poniatowskiego, przy zjeździe na Wał Miedzeszyński (w kierunku Grochowa) ul. Ostrobramska, przy MZK (w kierunku Śródmieścia) ul. Korkowa, przy cmentarzu (w obydwu kierunkach) ul. Czecha, za ul. Kajki (w kierunku Stare Miłosnej) ul. Powsińska, przy skręcie na Zawady ul. Przyczółkowa, na wysokości Powsina, (w kierunku Konstancina) ul. Puławska, przy szklarniach w Mysiadle (w kierunku Warszawy) ul. Puławska, przy serwisie Volvo (w kierunku Piaseczna) al. Krakowska, przy ul. Szyszkowej (w obydwu kierunkach) ul. Łopuszańska, przy AI. Jerozolimskich (w kierunku Okęcia) ul. Łopuszańska, przy Orbisie (w obydwu kierunkach) ul. Połczyńska, przy stacji benzynowej w Morach (w obydwu kierunkach) ul. Połczyńska, przy giełdzie w Broniszach (w obydwu kierunkach) ul. Szeligowska, przy ul. Połczyńskiej (w kierunku Ożarowa) ul. Prosta, przy Centertelu (w kierunku Śródmieścia) ul. Prosta, pomiędzy ul. Karolkową a ul. Towarową (w kierunku Śródmieścia) ul. Kasprzaka, przy ul. Płockiej (w kierunku Poznania) ul. Wawelska przy stadionie Skra (w kierunku Wisły) Al Jerozolimskie, za Rondem Zesłańców Syberyjskich (w kierunku Pruszkowa) skrzyżowanie ulic Puławskiej i Poleczki (w godz. 14:00 - 15:00 oraz 17:00 - 19:00) skrzyżowanie ulic Wybrzeże Kościuszkowskie i Karowej (w godz. 13:00 - 15:00) skrzyżowanie alei Solidarności i Targowej (w godz. 10:00 - 12:00 oraz 14:00 - 18:00) skrzyżowanie ulic Ostrobramskiej i Zamienieckiej (w godz. 10:00 - 13:00 oraz 17:00 - 20:00) skrzyżowanie ulic Powstańców Śląskich i Radiowej (w g. 10:00 - 13:00 oraz 17:00 - 20:00) skrzyżowanie ulic Żwirki i Wigury i Banacha (w godz. 16:00 - 21:00) skrzyżowanie alei Armii Krajowej i Broniewskiego (w godz. 12:00 - 14:00 oraz 18:00 - 21:00) skrzyżowanie alei Krakowskiej i 1-go Sierpnia (w godz. 9:00 - 14:00) ulica Targowa na wysokości posesji nr 35 (w goz. 8:00 - 10:00) Aleje Ujazdowskie na wysokości posesji nr 1/3 (w godz. 13:00 - 14:00) skrzyżowanie ulic Hynka i Radarowej (w godz. 9:00 - 11:00 oraz 14:00 -15:00) tak więc uważajcie panowie Pozdrawiam Chirov ESPERO 2.0 CD Kraków ![]() |
![]() Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2002-12-17 15:51:54 W Warszawie i tak co do zasady obowiązuje 50 km/h, a przecież każdy z Warszawiaków-Esperaków przestrzega przepisów, wiec nie ma się czego bać ![]() Chirov kupa dobrej roboty ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2002-12-17 15:54:44
Trzeba kupić 2 sztuki...często fotoradar robi 2 zdjęcia...od przodu jak dojeżdzamy i "od tyłu" jak go mineliśmy... ![]() No i pytanie...czy na kontroli ktoś zauważy... |
piotr-ek | 2002-12-17 16:00:17 A jak wygląda złapanie na taki fotoradar? Do domku przysyłają odbitki wraz z wezwaniem do zapłaty?
PS. Trochę się wystrachałem, bo w okolicach krakowskiego Geanta i Makro to sobie nie żałowałem, ale było przed 7 rano więc może jeszcze kamera spała? PS.2 Uffffff... ulżyło mi. Jeszcze nie przerejestrowałem auta, a jako że jestem jego 2gim właścicielem w ciągu 2 tygodni (kupiłem od handlarza który nie rejestrował go na siebie), toteż będą ewentualnie ścigali jakąś kobitę z Sosnowca której na oczy nie widziałem, ewentualnie handlarza z Zawiercia jak kobita się wymiga - ze 2 lata się popultają, potem ja się popultam z nimi i obejmie mnie amnestia. |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-17 19:52:54 oj hmm ja srednie raz dziennie gnam po ulichach ktore sa w spisie warszawskim ![]() shit pewnie przysla mi caly apkiet photosów, qurcze jak beda dobre moze poprosze o odbitki !!!! ![]() ![]() ![]() Jak dlugo juz dzialaja te fotoradary w wawie ? i jak szybko trzeba jechac zeby zrobil zdjecie ? Jakie jest ryzyko zlapania ![]() Od dzi zaczynam sie bac ![]() ![]() ciekawe ile juz punktow mam na koncie w takim wypadku ![]() ej ale jak samochod jest na kogos innego to kto dostaje punkty ? tak sie zastanawiam czy nie macie jakis przykladowych zdjec, bo jak np. dobrze nie widac kierowcy a tylko samochod ? |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2002-12-17 21:24:42 Ojjj Lasombra klaniaja sie przepisy i Kodeks Ruchu Drogowego ![]() Za wykroczenie drogowe karany jest kierowca nie pojazd ![]() Jak Cie nie bedzie widac to moga zrobic zdjecie, wyslac do wlasciciela i ewentualnie dochodzic do tego kto w danej chwili jechal samochodem... nic wiecej. |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2002-12-17 21:37:15 no dobra a reszta moich pytan pozostaje bezopdowiedzi?? |
Anonymous Niezarejestrowany | 2002-12-18 00:36:50 No a kto ma ci odpowiedzieć przekonaj się sam !!!!
CHIROV Daewoo Espoero 2.0 CD Kraków P.S. Nie pracuje w POLICJI ale w również nie lubianej intytucji (TP S.A. ) |