Drzwi bez klameczek (126) ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zastanawialem sie nad zalozeniem do maluszka ukladu silownikow tak zeby moc klamki wywalic i otwierac na pilota ... jak sadzicie ??

Pozdro

czlowieku piszesz kolejny post o jakimś wieśniactwie !!
i ciągle o tym samym...
niech ktos to skasuje !

ale po co ? zglos sie do simon126p on tak ma to pewnie pomoze. btw to moigles w jednym poscie zrobic. i dziwne masz pomyly./ w zimie do auta nie wejdziesz jak ci przymarzna drzwi.

Super pomysł Jeszcze taką dużą lotkę na tylnej klape, żeby można było wygodnie postwić colę i pokroić kiełbaskę z grilla. Oczywiście stabilnie to trzeba zamocować na 2 alumioniowych płaskownikach

Heheh ja nie moge jak przeczytałem ten temat to normalnie spadłem z krzesłą. pierwsz myśl to oczywiscie .... KOBIERZYN Drzwi bez klamek hehe tak tak i okna bez klamek a sciany w materacach hmmm to mi pasuje do jakiegoś opisu

Cytat:
2004-10-03 21:04:25, maskekk pisze:
w zimie do auta nie wejdziesz jak ci przymarzna drzwi.

także niedługo malacz w odstawkę aż do wiosenki

A tak nawiasem mowiac to chyba niezgodne z prawem

Cytat:
2004-10-03 21:14:50, Lolek88 pisze:
A tak nawiasem mowiac to chyba niezgodne z prawem

dokladnie niebieskie sie czepiaja.

To że nie zgodne z prawem to fakt, ale co do zamarzania w zimie to w suie nie problem, bo jest mnóstwo różnych preparatów którymi się smaruje uszczelki i wtedy nie zamarzają.

A jeśli ogólnie chodzi o pomysł to ja u siebie bym tego nie wykonywał

To tak samo jak się czepiają bardzo ciemnych szyb z przodu. A w ogóle nie można przyciemnić przedniej, a jednego takiego widziłam w Łodzi z przyciemnioną przednią szybą. TRAGEDIA. Nic tylko załamać ręce.

Panowie a nie sadzicie ze ktos sobie z nas zarty robi ???!!!

tez o tym samym pomyslalem po chwili...
trzebaby IP sprawdzic delikwenta...

UWAGA UWAGA bylem kilka tygodni temu w zakopcu i zobaczylem tam cos co zmieni wasze pojecie o tjuningu!
nie wiem gdzie to dostać i w zwiazku z tym mam prosbe czy ktos wiec gdzie dostac ten komplet spoylerow do ferrari 126 ?

[ wiadomość edytowana przez: krauzer dnia 2004-10-03 22:08:15 ]

kurde, chlopaki to jest wypasne ja takie chce. krauzer do 600 zaloz sobie

parapet metaowy o 15cm szerokosci + 2 mocowania od bagaznika dachowego odrobina precyzji i cierpliowsci i gotowe
5KM na starcie daje :p

ozesz kurwa.nie no gacek co ty gadasz??to ni jest taka konstrukcja!!to profesjonalnie zlaczone na cieplo 2 dolne czesci lopaty snieznej...

najlepsze jak zrobiłem te zdjecia to przyczepił sie do mnie wlasciciel ze chce miec prawa autorskie a ja na to brecht !!

A ja sądze, że jest to daszko-rynna(w biuletynach NASA o tym wyczytałem )......w razie deszczu szyba sucha.....a deszcz spływa po niej do fabrycznych rynienek . Ludzie to maja łeb.....nie w tym miejscu co trzeba.