Odswierzony nowy look na bandyte 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oto kolejna juz transformacja mojego fiata bandyty...przedstawiam wam je w profilujednym sie spodoba,innym nie ale tak juz jestza wszystkie opinie dziekuje...

Niemasz problemow z brakiem zderzakow ? nikt sie nieczapia o to ? przod cacy, tyl nie bylby fajniejszy jakbys mu dal trzy pionowe lampy z tylu jak z klasyka a blache wyrzej przelozyl, tam gdzie jest cofka. ogolnie jest spx.

ładny - aczkolwiek widze tam felgi wieksze + DOHC + ladne opony, no i ten lakier moglby bardziej jakos błyszczeć , ale takto jest oki ;p

felgi 15 po zimie, dohc-prowadze pewne pertraktacje...
a co do zderzakow to jakos sie smiga

1. Jakoś mi się nie widzą kanty bez zderzaków...
2. Kolorek faktycznie mógłby być bardziej metaliczny...
3. kółka w połączeniu z resztą auta wyglądają jakby miały 10"
4. Ten tył jakiś takiś....

Ale ogólnie pozytywnie....

i lusterka daj ladniejsze.

no calkiem calkiem przod niezle sie prezntuje ale tyl so fresh so clean no brakuje czegos lacze jakies konkretnisze wiecej cali mniej profila i bedzie lux

[ wiadomość edytowana przez: 5n4k3 dnia 2004-10-04 23:42:31 ]

Potórze co napisałem na AK :
Bedluk tradycyjnie won . Spoiler by sie chyba lepiej komponował jakby były zderzaki, bo teraz to faktycznie troche odstaje od reszty (progi). Fele za małe (tak jak u mnie ), połowiczny system "bez klamek" też mje sie nie widzi - albo wszystkie albo wcale. Z tyłu ewidentnie brakuje "czegoś" .
Co do kolorystyki tylnych lamp to mam kilka propozycji:
- całe czerwone
- góra biała, dół czerwony
- całe czarne (oprócz odblasków).
Przedstawiona propozycja nijak mi nie podchodzi.

Hmm Krupek zawsze komentuje ale tym razem nei wiem.....

Dałbym go na glebe.......
Pomalował w 2 kolorach - moze by tak cała góra na czarno ????
Jak juz takie przeróbki to wy... całkiem klamki ......
Zaspawac te wloty z przodu na co ci one ????? I tak az takiego chłodzenia nie ma...... zalezy od stylu jazdy ....
tył nawet nawet .....
Zapodac jakies ciekawe lusterczka i koniecznie wieksze alusy.
Ew jakis typowy wydech pod takie auto cos lsniacego itp ..... Moze symetryk.......

Ja nei zartuje lubie klasyki ale w przypadku 125 to mi sie podoba !!!!!

Koniecznie wieksze alusy.I to teraz!!!

Zdecydowanie by się przydały większe fele i tylna rejestracja może trochę wyżej no i obniżyć go porządnie. Ogólnie bardzo pozytywny DF .

Krupek, nieźle. mi się podoba wszystko, bo jako blacharz wiem ile pracy włozyłeś chociazby w tyl (chyba ze sam tego nie robiłeś
jedynie tylną tablice dałbym miedzy lampy-czyli klasycznie - i pzbyłbym się wstecznego, bo wygląda jakby twój fiat sie mocno zdziwił zobaczywszy za sobą radiowóz a reszta super nawet badlook mi nie przeszkadza, bo jest jakiś taki.. delikatny
koła niekoniecznie wyższe ale szersze , o tak!!

Cytat:
2004-10-04 23:43:09, CZUCZU pisze:
Zaspawac te wloty z przodu na co ci one ????? I tak az takiego chłodzenia nie ma......

no nie wiem, zakryj w lecie te wloty i zobaczysz jak czesto bedzie sie wlaczal wentylator,
zreszta bylo wiele wersji wlotow w przednim pasie mniejsze wieksze ale zawsze byly

Tak jak juz kiedys pisalem, przydaly by sie jakies listwy progowe i spojler na tyl ( nie mowie o lotce ) bo masz fany spojler z przodu, a z tylu nic. Co za tym idzie przod teraz wyglada jak pług
O felach juz inni napisali

Mnie tam się podoba taki fiat i poza felgami chyba nic bym w nim nie zmieniał No może poza silnikiem

Cytat:
2004-10-05 13:13:51, Samael pisze:
no nie wiem, zakryj w lecie te wloty i zobaczysz jak czesto bedzie sie wlaczal wentylator, zreszta bylo wiele wersji wlotow w przednim pasie mniejsze wieksze ale zawsze byly

w klasyku nie bylo i jakos sobie radzi...

sa wloty w pasie przednim - moze nie tak wielkie jak w Mr - ale na bokach są . . .takei kratki

dziekuje wam za wszystkie opinie!dzieki waszym podpowiedziom troszke zmienie rzeczy a reszte....nie...w kazdym badz razie wiem ze jeszcze troszke roboty przede mna...pozdrawiam wszystkich fso maniakow oraz furiatow
strzalka