Co powiecie o wałku Ireco GT do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do kupienia wałek do malucha model GT z IrecoMotorsport,Przejechane ok.8tyś , miał ktoś do czynienia z takim wałeczkiem , chodzi mi o to jaka ma charakerystyke?? Z góry dziekuje za odpowiedzi

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-10-15 12:18:23 ]

ja bym nie polecal, tym bardziej uzywki. poszukaj lepiej jakiegos swiatka albo kaluzy uzywanego.

hehe.....to jest ten wałek z ogłoszenia na www.rajdy.hoga.pl
gosc w ogole nie napisał jaka charakterystyke ma ten wałek...
za 160zl lepiej poszukac sprawdzone 385

Ja dziś byłem u gostaka (Auto Szlif) i dorabia wałki 385 i inne na zwykłym zużytym (do bisa też) za jakieś 100zł Co wy na to ??
chciałem 385 do bisa ale doradził ,mi jakiś polepszony przez niego

No kupisz za 100zł jakiś samopał a potem więcej wydasz na naprawe głowicy i nie wiadomo czego. Nie polecam....

taaa polepszony

Ja podobie zareagowałem ale gościowi w morde sie nie uśmieje
Jak już to kopia 385 lub 555 bez ulepszeń

czy to jest walek nr.4 z irco ja mam wlasnie taki cos jak 385 od swiatka ile za niego dales?????u nas uzywki chodza po 100zl???

Czasem im dobre modele wychodza,m kiedys pod wawa byl gosciu od ktorego moj znajomy kupil wlasnie waleczek jego produkcji to mowi ze malec wymiatal jak dzika krowa

Cytat:
2004-10-14 20:05:22, Mata04rally pisze:
czy to jest walek nr.4 z irco ja mam wlasnie taki cos jak 385 od swiatka ile za niego dales?????u nas uzywki chodza po 100zl???

nic jeszcze nie dałem , koles woła za niego 160 tylko nie wiem czy sie opłaci , a co do jakosci wałków to też zależy od szczescia. Ja miałem ochote na 290 od chalczynskiego ale słyszałem że te wałki nie zawsze sa dopracowane. A na nowego świątka mnie nie stać