Poszerzenia i lekkie klapy i maski do 126.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
posiadam mozliwosc zrobienia poszerzonych blotnikow(okolo 10cm na strone) do tego mam lekkie maski i klapy do malucha. pokrywy silnika nie maja zadnych naciec, mozna sobie je dowolnie wyciac. moge je rowniez zrobic z carbonu. pisze ten post zeby sprawdzic jakie byloby zainteresowanie. klapy sa po 100zl za szt a komplet poszerzen(przedni caly blotnik i caly tylny az do przetloczenia) za 320zl komplet. z carbonu beda troche drozsze.

jakies fotki? moze jak to na aucie wyglada?

Walezy prosze o fotki .. mam nadzieje ze nei kopia swiatka.....
Da sie mniej niz 10 np 5 ???? Bo masakratorów jest duzo przydałyby sie takie mneijsze ..... A zreszta i tak bedem usiał malowac boba ...

prosze o foty musze zobaczyc jak to na bestii wyglada!!!

takie klapy by ladnie wyugladaly na dfie krupka i zosce domana karbonowe. oczywiscie. daj foty tego do malca.

fotki, nie za dokladne, zrobie niedlugo lepsze

Walezy, to są takie klapy/maski jak ma Wojtek Pajchrowski zamontowane?

A tak przy okazji, jedziesz Cieszynke?

to sa dokladnie te, a na barborke jade, dzisiaj w nocy bede montowal kompa do wtreysku i sproboje odpalic go na jakiejs wydumanej mapie ciekawe czy zagada.

calkiem przyjemnie to wyglada. ciekawe jak na malcu.

Poprszę fotki na aucie. Szczególnie poszerzeniami jestem zainteresowany.

A prosze ja was bardzo to te same :

nadkola

To te same tyle ze prawie polowe taniej .

Troszkę za szeroko jak dla mnie. Gdyby to było 5 cm na stronę. Nie da się takich opracować ?? walezy??

spoko nareszcie jakiś ruch z częściami do kaszla !!! jestem zainteresowany mam nadzieje ze pomysł wypali i bedzie sie opłacało a ostateczny koszt nie bedzie wyższy

Tu macie kaszla z zamontowaną klapą i maską, taką jak oferuje Walezy.

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2004-10-16 23:48:07 ]

Jak wszystko wypali to beda i 5 ki.
O ile Arti sie zgodzi Walezy obiecał popracowac nad takimi .........

Bo Zaby z malucha to chyba nikt nei chce meic.

Troszke za szeroko, moze jak by drzwi tez byly poszezane to by bylo lepiej cos jak clio v6

a o ile konkretnie będą droższe te klapy z carbonu - interesuje mnie głównie cena tylnej

5tki biorę od zaraz. Zapożyczę się a biorę.

Jakbyś zamieścił siakieś dokladneijsze fotkersy byłbym wdzięczny...
Druga sprawa... jak te poszerzenia mają się do eleganta???

Ja jestem zainteresowany przednia klapa ale akurat w zlym okresie jak dla mnie.....brak kasy.... co nie zmienia faktu ze jak cos wpadnie to biore!