Sportowe zderzaki do samarki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siemanko mam pytanie czy wie ktoś gdzie można kupić jakieś fajne sportowe zderzaki do samarki 1500 sedan??? najlepiej w wawie albo jesli ktoś zna adres stronki z jakimiś sportowymi zderzakami to to prośba niech mi ją wyśle dzięki

no wlasnie niema chyba do samary ,zadnych innych zderzaków tylko na zamowienie lub od baltica , sam takich szukam i nic , pasują podobno dokladki od golfów .Chyba trza bedzie robic na zamowienie ale cena moze byc troche wysoka ale jak by połączyc dokladke dolna od golfa patrzylem na allegro ok 200 zł i połączyc z orginalnym zderzakiem + male przeróbki to moze w 500 za sztuke to dalo by sie zrobic !

pozdrawiam

Musel, ale weź pod uwagę że sedan ma inny tylny zderzak, więc golfowe i balticowe odpadają.

btw. dlaczego kolega Rbaca jeszcze nie zarejestrował się z tym sedanem w klubie?

To prawda nie zuważyłem ,ze chodzi o sedana ale byla Jetta z szerokimi zderzakami nakladki tez są dostepne może by cos spasowalo

Sa do Samarki zderzaki Baltica na www.mobile.de a dokladnie TU.Pozdrawiam

Cytat:
2004-10-20 01:38:53, Jasio pisze:
Sa do Samarki zderzaki Baltica na www.mobile.de a dokladnie TU.Pozdrawiam

A gdzie cena? i jak mozna to dostac?

cena to 200 euro ,(chyba ,ze sie myle ) ale nie sądze a zderzaki są na jakims berlinskim komisie to ogłoszenie juz chwile jest na stronce www.mobile.de

No tak...tylko ze to limusine, a ja mam trojwymiar
-jedyna rzecza jest chyba samemu zrobienie
Cytat:
2004-10-19 17:54:43, Góral pisze:
(...) btw. dlaczego kolega Rbaca jeszcze nie zarejestrował się z tym sedanem w klubie?

- ja sie zarejestrowalem i co

[ wiadomość edytowana przez: MikeB dnia 2004-10-20 14:39:56 ]

no jak to co?... masz szansę zostac członkiem elitarnego klubu...

Cytat:
2004-10-24 09:12:23, Góral pisze:
no jak to co?... masz szansę zostac członkiem elitarnego klubu...

Eghnm, eghm - NO COMMENTS hehe
(a sa jakies spotkania towarzyskie z przedstawicielkami plci zenskiej w kisielku? - bo elita, to elita, no nie? -wiec trzeba dbac o szeregi)
Pozdr

[ wiadomość edytowana przez: MikeB dnia 2004-10-25 18:24:47 ]