Będę w wawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
środa czwartek. może jakiś spot????? tel 603 98 44 18

Rogacek - ja wtedy tez będe w Wawie - woęc skoro nam się nie udało w Krakowie i we Wrocławiu to może tam
Będziesz na jeden dzien czy nocujesz -
NO to i może chłopaki z Warszawy się dolączą-
Paweł

Ja w te dni mogę o ok 16 wpaść na jakiś spocik. Wcześniej jestem na uczelni.

nocuję. śpię blisko stacji BP na ulicy krakowskiej. koło lotniska. będę już jutro późno w nocy i zostaję do czwartku. spota najlepiej w środę zrobić.

Hm jezeli pogodzilbym kilka spraw ktore obecnie mam na glowce to moze tez bym sie pojawil

A o której by Wam pasowało, bo ja jestem w środę zajęty, ale może coś da się zrobić!

Na mnie mozecie liczyc. jestem do dyspozycji choc Lada moze byc troche rozmontowana ale napewno na chodzie

to nigłupi pomysł , można gdzieś sie spotkać.pozostaje pytanie środa czy czwartek?

może jak pisze rogac w środę. w galerii best mall, tradycyjnie... Paweł wiesz gdzie.
tylko podajcie godzinę.

hmm..
A KANDYDACI tez sie moga przylaczyc?:>
Pozdr

Ojoj - jesli zrobicie to w środę to mnie niestety nie będzie - bo przyjeżdzam do Wawy dopierow czwartek - w kazdym razie będe sledził co się dzieje i jesli to będzie czwartek - tak jak pisze Góral - galeria best mall i pod wieczór - to zjawię się na pewno
Paweł

Cytat:
2004-10-26 08:29:20, MikeB pisze:
hmm.. A KANDYDACI tez sie moga przylaczyc?:> Pozdr

Kandydaci NIE MOGA!!!! tylko MUSZA!!
Jesli Pawel bedzie w czwartek no to chyba termin mamy ustalony...

Ps Pawel zobaczysz moje ATS`y juz zamontowane bo wielu bojach

Panowie! To kiedy jest w końcu meeting? Bo się zgubiłem...

proponuję spota o 20 Fort Wola połczyńska 4 parking czerwony -1 przy gokartach. będzie okazja poglądać furaki. będzie tam spot kilku klubów i podobno jakieś wyścigi. ja będę tam na pewno. przyjadę niestety nie ladą lecz vw t4 białym. jak coś to tel or sms

Cytat:
2004-10-27 00:24:35, 1Bobo pisze:
Kandydaci NIE MOGA!!!! tylko MUSZA!! (...)

Szkoda ze tak pozno
Zdemontowalem juz polowe zderzaka - tzn pourywalem sruby ze starosci nie chcialy sie odkrecic, no i dzisiaj mam chwile czasu i bede sobie lezal pod i rozwiercal srubki To dzisiaj 2 podejscie
Pozdr i milego zlotowania
Cytat:
2004-10-27 08:57:47, rogacek pisze:
(...) będzie okazja poglądać furaki.(...)

dlatego moze lepiej, jak swoje hobby ukoncze,zeby wygladalo normalnie
...chociaz...jak kolega przyjezdza t4 to moze ja przyjade takim malutkim dwu osobowym,prawie nie wyrozniajacym sie z tlumu hehe

[ wiadomość edytowana przez: MikeB dnia 2004-10-27 12:32:50 ]

to w koncu dzis czy jutro ??? bo ja tez juz nie nie rozumiem...
Rogacek nie mozesz jutro??? Pawel wtedy bedzie??

tylko dziś. jutro po około 12 jadę do kielc

przepraszam, ale dzisiaj nie mogę.
Paweł, jak jutro chcesz się spotkać, to zadzwoń.

Ja jutro bedę już od 11.00 w Warszawie , ale wolny to będe pewie dopiero pod wieczór - mysle,że ok 118.30 moge by ć w Best mallu
Szkoda rogacek ,że sie znowu nie spotkamy - ale pewnie kiedyś się uda Może w Szczecinie
No to Góral zadzwonię do Ciebie gdzieś tak koło 15.00 i dam znać co i jak - No to do zobaczenia panowie i dzięki za chęci
Paweł

oki. może next time