MotoNews.pl

ŁADA 2107 1.7i kat. 95r ,,cena ok 9 tys.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jest łada do kupienia za ok. 9 tys. właściciel twierdzi że auto jest w idealnym stanie kolor jasny beż
Co myślicie o cenie?

Myślę, ze facet upadł na baniak!!! Cena przesadzona i to mocno!!!

Z całym szacunkiem, ale za tyle mogę sobie sprowadzić Samare Baltic z Niemiec z tego samego rocznika. Moim zdaniem na głowę upadł, albo jeszcze niżej.

Jak dla mnie jest to ogłoszenie........wiec zapraszam na giełde klubową.............

Regulamin obowiazuje wszystkich

hehehe wątek odblokowałem poniewaz po przemysleniu rzeczywiście moze zadziałałem zbyt pochopnie Jeżeli temat nie bedzie schodził na dane i wiadomości odnosnie lokalizacji i sprzwedazy auta......

A cena dla mnie tej łady to przesada

Cena mało realna, ale dowodzi, że poza klubem są też osoby wysoko ceniące sobie zalety klasycznej łady
Realnie powinien żądać do 3500PLN, jeżeli rzeczywiście jest to auto w nadzwyczajnym stanie...Ale pewnie nawet tego nie dostanie, bo tyle tego złomu z zachodu przyjechało

Łada to pomału samochód niesprzedawalny, co mnie akurat cieszy...

facet twierdzi że auto sprowadził w 1999r z niemiec a w polsce jest pierwszym właścicielem

6tys zł to odpowiednia cena jeśli jest w perfekcyjnym stanie.

Jak dla mnie 9 tys. to kosmiczna cena - nawet gdyby stan byl idealny. Choc zauwazylem, ze nawet mimo nawalu aut uzywanych z Zachodu ceny Ład wcale nie spadly - przynajmniej Samar. Spadek cen nie siegnal nawet 10 %. Jednak mimo wszystko 9 tys. to za duzo, tak 6-7 tys. to dobra cena, oczywiscie w stanie doskonalym jak na ten rocznik.

Faktycznie ceny nie spadly ale Ładzianek w ogloszeniach przybylo o 100% ale i tak nie ma na nie wziecia

Jak mowicie o doskonalym stanie 95 rocznik to mi sie troche smiac chce.
To juz nie sa takie lady jak Wasze. Mam rocznik 96 i co moja jest idealem... juz jest po blacharce i z 2 dziurami w podlodze!! Jedna zaspawana, a druga czeka na lepsze czasy...
Moja jak ubezpieczam to ubezpieczyciel nie chce ubezpieczyc na wiecej niz 4 tysie, bo mowi ze to nie ma sensu bo i tak wiecej nie wyplaca. Wiec nie chce byc tu sceptykiem ale osmiele sie powiedziec ze 4 tys to jest "normalna" cena.
Oczywiscie ja sie z taka cena akurat tego modelu niezgadzam!!
Zachecam do zajrzenia do Eurotax`u i innch podobnych.. znajdzcie tam Lade 2107 z lat 95-96 z 1,7i
Zycze powodzenia!! nie ma takiego samochodu!!
To jest "bezcenny" egzeplarz....

Cytat:
! nie ma takiego samochodu!!

to samo uslyszalem w link4. Ponoc nie ma lady 2107 z silnikiem 1500. To co ja mam? Ufo czy moze zubozony maybach?

teraz juz maja w spisie, ale za to stawka jak w PZU

Cytat:
2004-10-28 10:25:35, adasco pisze:
to samo uslyszalem w link4. Ponoc nie ma lady 2107 z silnikiem 1500. To co ja mam? Ufo czy moze zubozony maybach? teraz juz maja w spisie, ale za to stawka jak w PZU

To dziwne bo ja jak dzwoniłem pytać ile bym płacił OC to nie miała w bazie 2107 z silnikiem 1.3 . Może jakbym powiedział 21072 to by było. Tak samo nie ma 2105 z silnikiem 1500 a tylko 1300. Inaczej dochodzi status "składak". Jaka stawka za 1500? Ja płace 450zł rocznie.