O maly wlos musielibysmy sie pozegnac....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis miałem zderzenie czołowe moja łada rozbity cały przód peknieta chłodnica uszkodzenie układu kierowniczego pekniete podłuznice połamany fotek urwane pasy bezpieczenstwa.....

cóz nie nadaje sie juz do jazdy jutro zaczynam szukac czegos nowego co to bedzie nie wiem nie mam czasu na szukanie łady wiec wezme co bedzie pod reka przepraszam panowie i panie ale hmm nie mam wyboru za błedy trzeba płacic....

pozdrawiam i nie idzcie w moje slady.....

Arsen jak to sie stało

Oj, to wielka szkoda rozbitej Łady. I to tak poważnie. Pewnie jeszcze poleciało Twoje OC i mandacik . Nie przejmuj sie, ceny aut spadły, że z pewnoscia kupisz cos ciekawego

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

zax ja w lewo on na wprost zdazyłem tylko stanac jak mi przytego to mnie cofneło o kilka metrów on miał małego lupo wiec wyobraz sobie jak musiał jechac by moja 2107 na hamulcu do tyłu pchnac...

hmm co do mandatu to kocham policje 100zł polskich i mieli ochote mi nie dawaac bo zdawali sobie sprawe ze gosc zapierdzielał...ale przepis to przepis w mysl jego wymusiłem pierszenstwo....

Uuuuuu szkoda...

Arsen !!! Płaczemy razem z Tobą , tym bardziej, że zacząłeś inwestować w auto...
Dobrze w tym wszystkim, że nikomu nic się nie stało, a Ty dzięki silnej konstrukcji poza niewątpliwym szokiem nie odniosłeś obrażeń fizycznych.
Trzymaj się i życzę więcej szczęścia w następnym arsenolocie.

Mi dzisiaj szczęście sprzyjało...Jeden taki odwrócił moją uwagę, chciał mnie przepuszczać chociaż miał pierwszeństwo, a potem jak już pojechał to gapiłem sie na niego zamiast na ulicę z prawej i ...niewiele brakowalo, a miałbym VW transportera w bagażniku! Mea culpa...

Arsen, pewnie wielu z Nas wie co czujesz bo niektore nasze Ladzianki tez mialy wizyty u blacharzy nie tylko po to by zajac sie rdza! Wspoczujemy! Napewnio sie zegnac nie musisz!!

Ja juz od jakiegos czasu zaczynam zapobiegac takim sytacja jezdze w granicach 60-80 km/h NIE WIECEJ!!
Krycho zaraz powie ze widzial jak jade ale juz tak nie jest, nie powiem ale w duzej mierze tez Adasco sie do tego przylozyl ) ( nie wierzylem ze mozna jezdzic zgodnie z przepisami) ale i wzgledy ekonomiczne 20-30 % mniejsze spalanie!

Nie pozostaje nic wiecej jak zyczyc jak najszybszego znaleznienia LADNEGO samochodu.
Pamietaj ze nie ma tego zlego co na dobre nie wyjdzie!!

No niestety ciezka sprawa, ja tez mialem podobne przygody, czasem jedni maja wiecej szczescia niz rozumu i omijaja ich takie rzeczy...
Trzymaj sie i jakos to bedzie
Wazne,ze zdrowko jest

Pozdr

Heh szkoda... myslalem, ze pojawisz sie na jakims zlocie tarnowsko-sadeckim swoja ładą na wiosne i w koncu ja zobacze Kup jednak Ładę i zostan z nami jako klubowicz
Pozdrawiam !

Jak moja 7 odjezdzala po podobnym "buuum" to lezka mi sie w oku zakrecila.. ( Do dzisiaj z rozrzewnieniem wspominam.. A mozeby tak sprzedac samare i kupic 7 ???

Arsen, wspolczuje, nie wiem jak tyo jest stracic auto w wypadku ale domyslam sie jak to boli.

Ja mialem jakis roczek temu buum w Gdańsku. Wjechal mi w lewe przednie kolo 3 miesięczny Seat Leon (niestety na zlom poszedl),ale Ladzianka przetrwala, naprawilem i jedzi,z czego bardzo sie ciesze,ale nie ma co sie zalamywac, napewno znajdziesz cos podobnego. POwodzenia w poszukawaniach.

uszy do gory. Ja tez mialem zdrowego dzwona, ale na szczescie nie z mojej winy, wiec jeszcze na tym zarobilem.
ale bum tez bylo solidne... starsi klubowicza pamietaja jaki powgniatany bylem na pierwszym zlocie.

jak zawsze Jas przyszedł z pomoca bede miał lade

Nooooooooooo!!!!!!!!!!!

samochod nie gęba, da sie naprostować

zmienilem tytul watku na bardziej ooptymistyczny - wnoszac z postu Arsena.

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2004-11-12 12:07:42 ]

Arsen, wyrazy współczucia. Ważne, że jesteś cały!!

Cytat:
Krycho zaraz powie ze widzial jak jade

Widziałem!!

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-11-12 12:18:00 ]

Arsen dawaj szczegóły!!!!

Dajcie czlowiekowi nacieszyc sie "nowym" nabytkiem

Oby teraz bardziej szczesliwym

Szerokiej drogi arsen

Pozdr