Dlaczego nie wyswietla sie moj nick?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlasnie.
Dlaczego u dolu nie wyswietla sie moj nick, pomimo tego, ze jestem obecny na forum? Czy to przywilej tylko klubowiczow?

Drugie pytanie: co nalezy wstawiac (np: +, lub co innego) pomiedzy wpisywane wyrazy w wyszukiwarce (slowa kluczowe), aby zostaly odnalezione posty zawierajace WSZYSTKIE slowa kluczowe?

Cytat:
2004-11-16 02:01:11, Artur-1 pisze:
Wlasnie. Dlaczego u dolu nie wyswietla sie moj nick, pomimo tego, ze jestem obecny na forum? Czy to przywilej tylko klubowiczow?

Tak, są tam wyświetlane nicki tylko osób związanych z LKP, zarówno Klubowiczów, Przyjaciół LKP, Sympatyków i Kandydatów

Wlasnie..a ja jestem kandydatem.

Witam
Kandydatem to jesteś dopiero od teraz ,
miałeś chyba jak się zorientowałem jakieś problemy z formularzem zgłoszeniowym, wciągnałem Ciebie na listę oczekujących

Hmmmm a ja mogę dostać Przyjaciela LKP, jako wasz "maluchowiec" ?? To pytanie i prośba oficjalna .

Cytat:
2004-11-16 14:45:22, moch pisze:
Hmmmm a ja mogę dostać Przyjaciela LKP, jako wasz "maluchowiec" ?? To pytanie i prośba oficjalna .

Dajcie Mu; sympatyczny jest .

Cytat:
2004-11-16 14:48:49, Mariusznia pisze:

Jeżeli jest symaptyczny to jedynie może dostac sympatyka

Cytat:

Jak to Łodzianin

Cytat:
Mariusznia pisze:

Nie. Wcale nie jestem sympatyczny. Adasco mnie widział. Me spojrzenie mrozi krew w zyłach i aż się białko w oczach ścina Nie dawajcie (żartuję, no dajcie, dajcie ... ).

sheriffnt!!

Usun w takim razie kandydata "Artee"-- to jestem tez ja.

pozdrawiam

Dzięki za statusik