Ile jest warta Łada 2103 w bdb stanie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prosze o wypowwiedzi

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2004-11-20 19:25:19 ]
[ powód edycji: Mala korekta tytulu watku ]

jest bezcenna

a tak na poważnie wszystko zależy od jej stanu, zadbania , "zawartości", orginalności itp...

Heh Troll to mi sie podoba Rzeczywiscie bezcenna... Ale zeby kolega mial jakas bardziej wymierna orientacje to mysle, ze ok. 2 tys.

hehe no moge kupić taką łade od pierwszego własciciela ma tylko 100 tyś przejechane w pełni ogrinalne wszystko.Kolor niebieski na zdjeciach widziałem taką ze zlotu jakiegoś.Olej wymieniał koleś co 10 tyś. Robione przy niej były tylko prawe tylnie dzwi ale fachowo w warsztacie wymienione poszycie i dobrze zagruntowane.Własciciel zapewnia ze chromy wszystko idealne.Bede mieć o 21 zdjęcia.Rocznik 1977

Ile za takei cacko moge zapłacić

Matimoto, nikt Ci nie powie ile zapłacić. To jest auto stare, przestarzałe, w dużym stopniu zużyte i prawdopodobnie dużo przy nim będziesz musiał zrobić żeby doprowadzić go do idealnego stanu (pomimo że jest w dobrym stanie). Takie auto kupujesz jako hobby, dla kaprysu a tego nie wycenia się racjonalnie. Po prostu musisz sam zdecydować czy chcesz sie w to bawic.
Pozdrawiam
Andrzej

EDIT:
Ponadto wybacz, ale ktoś pisze że w 27-letnim aucie nic nie robił to w/g mnie nie jest to zbyt dobra reklama dla samochodu. To tylko oznacza że cała robota jest przed Tobą.

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2004-11-20 20:01:49 ]

a podaj no lepiej nr. do wlascicela. chcialbym zamienic ze dwa slowa.

ja zakupiłem moją za 1200 zetów. też 77 i niebieska

Ja kupielm moja 1976, biala 100.000 km zajebisty stan dwa miejsca z mala korozja oryginal full za 800 zeta
Moj kolega niecaly miesiac wczeniej za 1.500 od emeryta
wiec cena okolo 1.5-2 kola jest spoko

-----------------
http://plepleple.pl

Cytat:
2004-11-20 19:48:49, andrzej_krakow pisze:
(...) EDIT: Ponadto wybacz, ale ktoś pisze że w 27-letnim aucie nic nie robił to w/g mnie nie jest to zbyt dobra reklama dla samochodu. To tylko oznacza że cała robota jest przed Tobą. (...)

Zgadza sie - jak kupilem swoja samarke - to gosc, tez nic prawie przy niej nie robil i teraz...trzeba sporo rzeczy robic - na 100% rzuc okiem na spod,jesli nic nie robil przy nim, to napewno cos tam trzeba bedzie robic - jak np. hamulec typu flinstones
Zgadza sie, to bardziej hobby, ale jak juz umiesz cos przy niej zrobic, to masz wieksze zadowolenie, niz jakbys oddal do serwisu

no na pewwno sie coś znajdzie do roboty ale to juz taka wwieksza elita jezdzdić takim wozem co nie ? Zawsze mażyłem zeby mieć tak stary wóz i jezdzić nim i budzić respect wsród innych.Moja 2105 jest stara 22 lata ale nie jest takim orginałem jak ta 2103.Podoba mi sie strasznie.Jak bym kupił był bym posiadaczem 2 Ład hehehe.

Pytanie do kolegi co tez ma niebieską 2103

Jest gdzieć opisane co tam masz pod maską ww swoim bilidzie ,
co przerabiałeś?
Jak nie ma mozesz coś o tym napisać ?

Czy czesci do takiej Łady są bez problemu dostępne ?

Pozdrawwiam

Mati

Jak od razu przeczytałem, że to jest niebieska 2103 to od razu wiedziałem ze to bedzie ta z Gdyni

I od razu mówie, ze jest tam pare niedoróbek...

ww jakim sesie nie doróbek ?/ masz racej ona jest z gdyni cwwaniaki nic sie przed wwami nie ukryje

My znamy wszystkie łady

A niedoróbki to tylny zderzak od 2106 - widać, ze była puknieta w pupkę. Lakier to tez nie jest oryginalny - widać zacieki. Rdza tu i ówdzie, w środku jakies obleśne naklejki.

Ale ogólnie robi wrażene. Ma nowe felgi i opony. Nie wiem jak mechanicznie.

[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2004-11-21 14:26:39 ]

Mati, z niedoróbek ponadto zauważyłem, że z lewej strony dekelki na felgi są niefabryczne, bo z PF 125.

NO to duzo juz wiwem o tej Ładzie teraz trzeba poczekać na to co powie wwłasciciel.

Ja od kilku miesięcy szukam 2103 w "idealnym" stanie i obejrzałem 3 auta . Jedno było sensowne, ale cena ( 4000 PLN) nie... Teraz mam na celowniku cud malinę , ale właściciel nie chce sprzedać...a nawet jeszcze nie wie, że ja chcę od niego kupić Tylko działania wywiadowcze i ewentualna prowokacja w wykonaniu jego rodziny może coś zmienić, albo jego ( czego mu nie życzę, bo fajny dziadek z niego ) przenosiny na łono Abrahama...

Cena za złom to 800 PLN. Na szrocie podobno można tyle mniej więcej dostać za samochód . Za auto do jazdy i do dużych remontów daj najwyżej 1500 PLN. Samochód w pierwszym lakierze z niewielka korozją ( np. tylko błotniki i progi napoczęte ) i kompletna galanterią chromów warte jest jak sądzę nawet 2500PLN. To oczywiście mój cennik

Grzeg, a ta za 4000 to jaka byla?
masz jeszcze namiary? Mnie ten koszt nie przeraza, zwazywszy, ile wpakowalem w 07....

Umie na osiedlu stoją jeszcze 2 2103 i 1 jest na 100 % na sprzedaż moge sie dowwiedzieć ww jakim stanie dokładnie.Aha i cena 2500zł