Oponki to zwykle Debice Frigo zimowki tylko one weszly jakos po tych s-30. Sa to kierunkowe oponki dlatego maja w nazwie - directional. Meczylem troche tego sprzedawce pytaniami. 2 z nich sa z 2001 roku i 2 nastepne z 2003. Wysokosc maja podobno 5 i 5,5 od znacznka twi, wiec generalnie sam bieznik jest troszke glebszy. Felgi sa od Favoritki, jak twierdzi - w dobrym stanie. Proste, a rdza pokazuje sie po wewnetrznej stronie ( mogl mi tego nie mowic, ale powiedzial ). Troche mialem opory bo goscia znalazlem na www.opony.com.pl w ogloszeniach prywatnych. Dzwonilem do niego kilka razy i dreczylem wieloma pyatniami. Nie motal sie w zeznaniach a na pytanie czy ktos z klubu moze go odwiedzic zeby obejrzec gumy bez oporow sie zgodzil, a nawet zapraszal wiec chyba nie ma nic do ukrycia.Generalnie wolalbym Kormorany Snowpro bo jezdze glownie po miescie ale za 300 zl z felgami to cena naprawde kuszaca. Mysle ze w zimie beda na pewno lepsze niz moje letnie oponki. Nie chce Was zbytnio fatygowac, a w sumie powiedzialem facetowi ze sie zdecydowalem i biore, wiec pozostaje mi liczyc na jego uczciwosc

Co do wyrokowania czy opony sa dobre to ja tez bym sie raczej nie podjal oceny dla kogos bo sie na tym za bardzo nie znam, ale myslalem ze moze jest w grupie krakowskiej jakis "wulkanizator amator"

Opony biore, teraz tylko pozostaje kwestia bezpiecznego i sprawnego transportu do Lodzi jak najnizszym kosztem. Szperam po kurierskich ofertach.
[ wiadomość edytowana przez: 83matys dnia 2004-11-24 19:08:48 ]