Potrzebuje wsteczne lusterko!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chłopaki poratujcie. Peklo mi (na mrozie chyba) lustro wsteczne w mojej lajdaczce. Oryginal kosztuje 60 zl, ale moze ktos znajdzie cos tanszego. Albo ktorys z was moze ma w zapasie taka czesc? Moglbym odkupic za zaliczeniem pocztowym alo jakkolwiek inaczej.

PS. Pytalem w sklepie i moge zalatwic rozne plastikowe owiewki do lajdaczek. Narazie pytalem o 2107, ale moge popytac o inne modele. Jakas firma w Warszawy robi takie bajery. Ja chyba sobie zakupie taka plastikowa oslonke na grill na zime. Szef ze sklepu ma cos takiego i jest to bardzo gustowne i przydatne zima. Pamietam, ze ktos byl zainteresowany takim bajerem.

PS2. Prosze kolegow ktorm nethit chodzi zeby mojego posta (o lusterku i owiewkach) postawili rowniez na nethicie. Z gory dziekuje.

Leszku lusterko powinno pasować od PF125, jak masz gdziesz szrot to popytaj tam....powinno być tanio

Tobie pękło, a mi się odkleiło...
btw. jakim klejem je przykleić?

klejone do szyby orginalne lusterko samarowskie kosztuje w Krakowie ok 30 zł - coś drogo 60 zł do 2107 mi sie wydaje ?
A co do klejenia to są takie specjalne 2 składnikowe kleje w sklepach motoryzacyjnych. Cena ok 7 zł z tego co pamiętam.
Pozdrawiam

Sam kleiłem wtym roku i...jeszcze nie odpadło

To może i moje wytrzyma z tydzień...

W 2107 lustro jest przykrecane do podsufitki. Tafla lusterka pekla w polowie i obecnie dostaje oczoplasu jak w nie patrze. Wiem, ze dosc drogo te 60zl, ale moze ktos z was znajdzie cos tanszego. Bylbym wdzieczny. Na szrotach tez popytam, ale chyba paliwa wiecej spale niz kupie tansze lusterko.

Dzieki z gory.

kiedyś miałem 125p, poszukam, może coś znajdę. ale nie obiecuję.

Na szrocie są lusterka w cenie zazwyczaj 15-20 zł - kiedyś się pytałem.
Trochę zdzierstwo ale i tak taniej niż w sklepie.
Pozdrawiam

Jutro rano jade na szrot to popatrze jak bedzie w dobrym stanie to wezmę dla Ciebie jakoś Ci to prześle

CZAAAD! Bede wdzieczny kacper!

Ja niestety nie znalazłem. Widać komuś już oddałem.

ja mam lusterko (trapezowe ) miałem je na zlocie chetnych nie było wiec oddam na nastepnym mozna sobie juz zaklepac jak chcecie

zieki Arsen jeszcze raz za to lustro boczne Jeszcze nie miałem czasu go nawet dobrze obejrzeć - jeździ ze mna w bagażniku. W sobote troche poracuje nad autem i moze powalcze z tym lusterkiem.

enjoy