| « Poprzedni | Następny » |
Yoshi81 523I Łódź | Ciekawe jak to wygląda Ja nigdy o takim czymś nie słyszałem. |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | Były podobno plany jeszcze w Koreii wypuścic coś takiego ale jakoś się nie udało |
krzysiek-stratos Miłośnik FSO warszawa | mam zdjecia pickupa lanosa,
a czy trafil do norblina nic mi nie wiadomo na ten temat ale moze po prostu jeszcze nie dojechał |
Dawids Miłośnik FSO Stalowa Wola | Slyszalem o lanosie Pick-up od Zbigniewa Skoczka. Ponoc zaprojektowano go w Polsce!! Jestem ciekaw jak wyglada poniewaz szukałem informacji i nic o nim nie znalazlem. |
Focus Peugeot 206 Warszawa |
Mozesz je jakos pokazac? |
![]() Mebig Miłośnik FSO Peugeot 307 Poznań | Dobre pytanie, chętnie bym też obejrzał. |
vistula Miłośnik FSO Polonez Caro 95' Przystajń | No właśnie pokaż ,pokaż chcemy zobaczyć |
Toma Miłośnik FSO Polonez Coupe Konstantynów Łódzki | Ja tez chętnie zobacze. |
harcerz_PN Miłośnik FSO Polonez Caro + Warszawa | i ja |
MacioBA Miłośnik FSO Fiat 125p Rybnik | no to ja tez |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | wiadomo wszyscy-upublicznić je! |
xyz1qwered volkswagen Pabianice | Cytat z auto świata mniej więcej z przed roku:,,(...)powstał też prototyp wersi cabrio.''
To był opis lanosa.Słyszeliście o tym kabriolecie? |
4971 Miłośnik FSO FSO 125P 1,5L Wodzisław Sl. |
Oczywiście , prototyp został pokazany szybciej niz sam lanos. Ktoś chce fotki? Mam prospekt.... |
Marcin1608 Polonez 1500 Warszawa | Będziemy zajmować się koreańskim lanosem Chyba żartujecie Ja mówie stanowcze i zdecydowane NIE |
el_comendanto (M) Miłośnik FSO トヨタカムリ |
widzialem juz to kiedys ale z checia obejrze jeszcze raz.........zaraz dam ci link do serwa,to zapodaj foto |
el_comendanto (M) Miłośnik FSO トヨタカムリ |
widzialem juz to kiedys ale z checia obejrze jeszcze raz.........zaraz dam ci link do serwa,to zapodaj foto EDIT: Wstawienie linki SERWER - MASZ 1024 KB NA JEDNO FOTO [ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2004-12-26 20:03:16 ] |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | niech ktoś wklei to zdjęcie w końcu.... |
| « Poprzedni | Następny » | |