| « Poprzedni | Nastpny » |
Dawciol Hyundai Pony GLS Piekary lskie | Jak wyzej, jaki alkohol wam najbardziej odpowiada piwko, wino, wodka itd |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | spirytus "bursztynowka" zapijany wodka i schwepsem |
zoom zoom zoom | Moim ulubionym jest Zubrowka |
Voy Poldons Constarownia/Sunderland | ja nie lubie kolorowych wodek i toznych wynalazkow typu wisniowka, wineczka... A reszte wypije... |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | dawciol a ty co preferujesz ??? |
Voy Poldons Constarownia/Sunderland | Widze Damianku ze i ciebie ten watek zainteresowal |
speedmaster Pony&i30 Czstochowa | ja te co raz adziej juz pijam a piwko to zazwyczaj ywiec |
Piter20 (M) A3 WRC | Ostatnio ju tylko Steineken albo ywiec. Wczeniej jeszcze wdka/spiryt/Duch, ale obecnie ju nie to zdrowie |
Dawciol Hyundai Pony GLS Piekary lskie | a ja jestem teraaz w stanie upojenia alkoholowego fes kapa. wybaczcie dawciolkowi za duzo wody z piwskiem .........
[ wiadomo edytowana przez: dawciol dnia 2004-12-19 09:36:04 ] |
profil-usunity | Hehe no to moze byc ciekawie |
Dawciol Hyundai Pony GLS Piekary lskie | Nawet tu o tym napisalem, nawet sie juz nie wypowiadam |
SteiN Passat Legnica/Dbice | ja wodki nie nawidze.. pijem tylko Calsberka, Heinekena lub Lecha |
Voy Poldons Constarownia/Sunderland | ja wczoraj delektowalem sie Lechem a potem Tyskim a dzis te mewy.... |
profil-usunity | hehe Stein ale Ducha to piles... nawet pamietam jak po nim wygladaes |
SteiN Passat Legnica/Dbice |
ciiiiiiiii ale to bylo pod przymusem |
profil-usunity |
oki ciiiii |
SteiN Passat Legnica/Dbice | no wlasnie nic nie bylo ci ladna dzis mamy pogode nie ? |
| « Poprzedni | Nastpny » | |