Clic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tytuł strony

zlukajcie co sie szykuje na polskim rynku morotyzacyjnym

hehe ... ale numer

Woow

Stylistyka no cóż... Zdaje sie, że będą odbierać klientów Nissanowi (Micra rulezzz)

PS
Coś Cię dawno nie było na forum

Pozdrawiam

zgadza sie. zmienilem prace i srednio mialem czas udzielac sie tutaj. jedank od czasu do czasu zagladalem.

a co do tych autek to maja kosztowac ok 10 000 zl!

[ wiadomość edytowana przez: CoOljaCk dnia 2004-12-23 23:18:56 ]

Swego czasu sporo było info o Clic'u, ale ... zdechło. Teraz widzę, że produkcja ma ruszyć w Pruszkowie, może są na to szanse, ale mimo to czarno widzę, biorąc pod uwagę napływ taniego złomu z zachodu.

A mi się to wcale nie podoba - brzyyyyyyyyydal (ani mru mru...)
Okropne - widzę, że stylistyką odbiegamy od normalnych samochodów.

Cytat:
2004-12-24 09:39:52, Jackal pisze:
Swego czasu sporo było info o Clic'u, ale ... zdechło. Teraz widzę, że produkcja ma ruszyć w Pruszkowie, może są na to szanse, ale mimo to czarno widzę, biorąc pod uwagę napływ taniego złomu z zachodu.

osobowki to faktycznie moga stac sie niewypalem. jednak dostawczki czyli cargo i pickup moga miec powoedzenie. bo nie kupisz nigdzie za 10 tys dostawczaka i to nowego a o sprowadzniu z zachodu to juz zapomnij. 10 tys za takiego cargo do firmy bym dal zeby po miescie smigac z jakimis towaresami to w sam raz.
homologacja ciezarowa! pelen odpis Vat. i jezeli ktos by mial kupic jednego SC Van albo pande to nie wiem czy nie wybral by dwoch takich cargo. ciekawe ile gwarancja bedzie trwala i jak bedzie z awaryjnoscia tych aut. nawet gdyby ludzie mieli sie ich wyzbywac po skonczeniu gwarancji to spadek wartosci bedzie smieszny w porownaniu z takim np fordem transitem ktory nowy kosztuje 90 tysiecy a spadek po roku wynosi spokojnie z 30 %.

Masz rację, ale dopóki nie zobaczę Cliców na ulicach, nie uwierzę w tę jego produkcję/montaż/ręczne składanie.

podobno juz pare prototypow jezdzi po wawie. zobaczymy co i jak. na dniach ma to wejsc do produkcji seryjnej ...

Jest poprostu straszny.
Trabant był ładniejszy.

kurcza te clicki wyglądaja jak zabawki dla dzieci wcale mi sie nie podobaja ale maluch musi mieć swojego następce