Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | 2003-01-16 21:12:26 Ludzie uszczelki pod głowicą w Espero to praktycznie się nie psują!!! A już na pewno nie ma tak żeby delikatnie puszczału olej i nic poza tym się nie działo. Poza tym jak leci uszczelka pod głowicą to w ciągu tygodni albo i dni silnik zaczyna chodzić coraz gorzej, pojawiają się problemy z zapalaniem, na bagnecie olejowym pojawia się biały osad albo w płynie chłodniczym olej. Jeżeli nic sie takiego nie dzieję i silnik nie chodzi głośniej to nie jest uszczelka!!!!!!
Nie ruszajcie tej uszczelki!! A Ty Jadżwin to juz o tym wycieku spod uszczelki mówisz od chyba paru miesięcy, ja stawiam skrzynkę piwa że to nie uszczelka pod głowicą!! |
![]() Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-01-17 13:15:43 hehehehe Jadzwin prosze nierozbawiaj mnie !!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Uszczelka ma styczność tylko z płynem Chłodniczym i cylindrami. mogą jak już dzić się 2 rzeczy moze ciec borygo!!1 albo dmuchać jakiś gar ale to ja ci daje gora 2 dni jazdy i wywala ją zupełnie przeważnie jak powiedział Maciek puszcza po między cylindrem a chłodzienie zadko kiedy gdzie indziej.!!!! Skoro cieknie ci olej to moze masz walnietą głowice co.??? to szybciej miało by takie objawy miż uszczelka..... Wim musisz sammu sobie wytłumaczyc dlaczego robimy tuning każdy preteks jest dobry naprzykład walnieta uszczelka ![]() ![]() ![]() |
![]() Tomek-Mydlowski Warszawa | 2003-01-18 00:53:16 Lokie! pamiętam pamiętam ![]() ![]() ![]() |
Lookie Espero 1.8 LPG '99 Warszawa | 2003-01-18 04:21:13 Heh ![]() ![]() |