Brewki do SAMARKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatnio poświęciłem troszke czasu na szukanie brewek do moje Ladnej. I NIC !!!!!! Albo Olsztyn jest dziurą albo naprawde nierobią akcesorii tunningowych do Ladzianek. Chcem robić przedłużenie maski aż na lampy (tzw,badlook) ale niebiore się za to bo niemam narazie czasu na malowanie klejenie i szpachlowanie,może w lato. Więc jeśli ktoś z was wie jakie brewki można by było dopasować od innego auta, ja podejrzewam pare aut ale.....prosze o małą pomoc?

Z góry dzięki........

A sam probowałeś robić?

kzyhu: nie psuj swojego auta! Czyżbyś chciał trafić na stronę wiejskiego tuningu?

a ja chce brewki do mojej 2107

Odswiezam temat. Kto wie z czego pasuja do Samary brewki? Według mnie to jeszcze nie jest "wiejski" tuning jak sie doda troche agresji lampom. Chodzi mi tu oczywiscie o wykonanie tego w dobrym guscie. Chyba naklejki NOS, GTI itp. sa o wiele gorsze. Ale to tylko moje zdanie. Chcialbym zobaczyc jakby to wygladalo. Wydaje mi sie ze bylby to ciekawy efekt.

[ wiadomość edytowana przez: Mazi2 dnia 2008-03-28 13:15:44 ]

Ja też się zastanawiałem nad tym.... Ale doszedłem do wniosku, że nie potrzebuje takich bajerów.

Jednak z tego co widziałem to w tym katalogu są brewki do Samary. Więc może Ci MarTin_ sproawdzi je. W katalogu cena była chyba 20 zł .

popieram naklejki i bajery ala wloty z reala to wiejski tuning a brewki sam osobiscie mam przedluzona maske i jeszcze nikt mi nie powiedzial ze to wies tuning

a moze od skody favorit??

[ wiadomość edytowana przez: kropi dnia 2008-03-28 17:46:09 ]

bo brewki to akurat najmniejsze zlo w tym aucie

Cytat:
2008-03-28 17:42:32, kropi pisze:
a moze od skody favorit?? [ wiadomość edytowana przez: kropi dnia 2008-03-28 17:46:09 ]

Od skody moze i by pasowaly ale tez je ciezko dostac. Wedlug mnie brewki w samarze dadza fajny efekt. Wlasnie zamowilem sobie biale kierunki i chcialem to jeszcze podkreslic brewkami. Co wy na to?

[ wiadomość edytowana przez: Mazi2 dnia 2008-03-28 18:53:40 ]

Mi się o tyle w te "brewki" nie chce bawic bo musiał bym dobierac lakier, kupować farbe... A mi się najzwyczajniej w swiecie niechce Ot taki leń

Tak samo mam z przyciemnianiem tylnich szyb... Kurcze może i fajnie by to wyglądało, ale tak jak mam dodatkowe swiatlo stopu i tak trzeba bylo by kombinowac, szyby zdejmowac albo cos, dokladnie wycinac, dopasowac.... Nie zdecydowanie teraz nie mam az takich sil i przedewszystkim czasu zeby w to sie bawic. :]

a szczerze mowiac rob jak uwazasz auto robisz dla siebie a nie dla innych,(jak bym mial sie przejmowac tym co ludzie mowia jezdzil bym autobusem)

jak nie widziales tej strony to zobacz tam prawie kazda ma http://www.vaz.ee/gallery/view_album.php?set_albumName=04_Lada_Samara

Przedłużenie maski nawet fajnie wyglada (ale to trzeba mieć najpierw długą maske), ale te brewki dostępne o których wcześniej wspominałem kiepsko wychodzą ;/ (przynajmniej takie jest moje skromne zdanie)

Fajnie wychodzi coś wręcz odwrotnego

Cytat:
2008-03-28 20:48:25, kropi pisze:
jak nie widziales tej strony to zobacz tam prawie kazda ma http://www.vaz.ee/gallery/view_album.php?set_albumName=04_Lada_Samara

estonska wersja pimp maj łada w wersji hardcore-disco-wiocha?

Witam
Ostatnio słyszałem super określenie na brewki-bad looki, z ust niejakiego Tede - operacja tuning - nazwał to Breżniew
Myślałem że spadnę z krzesła, golf z Breżniewem , kit z tym golfem ale w oczach wyobraźni zobaczyłem krzaczastobrewego Breżniewa, wiecznie żywego

A ja chyba w te "Brezniewy" sie pobawie. Zawsze to troche inaczej niz seria. Szkoda tylko ze nie wiem z czego moglyby podpasowac?

A Kadet ?

Cytat:
2008-03-28 21:19:51, 3zeR_MDS pisze:
estonska wersja pimp maj łada w wersji hardcore-disco-wiocha?

w 30%sie zgodze bo akurat tyle ładnych jest okaleczonych ale reszta oki.

Biedna Samara.

Brewkom/bad look-om mówimy STANOWCZE NIE !