Espero po tuningu - całkiem fajne :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
czy ktoś z Was natknął się już na tak przerobione Espero?
TU - Gratka.pl
Wg mnie wygląda całkiem fajnie

Pozdrawiam
Adam

Lanos 1.6SX full wypas

Tył ma paskudny... maska calkiem fajna ale nie pasuje do limuzyny... to nie Peugeot 207 a o fotelach nie wspomne...

Ja jestem fanem tuningu ale przedewszystkim wewnetrznego. Zewnetrzny to jedynie light... drobne zmiany...

Ja sie szykuje dosc powaznie do zmiany atrapy.. efekty beda widoczne na wiosne teraz za zimno na grzebanie sie przy samochodzie.

juz ktos pokazywal fotki tego samochodu kiedys..tyl beznadzieja przod calkiem calkiem..natomiast fotele to nieporozumienie.. ja bym wsadzil najwyzej sportowe recaro takie z full elektryka) a do tego on zdajsie nie ma zadnego tuningu mechanicznego co przy takim wygladzie jest niezrozumiale..

Taaa... To Espero już wielokrotnie pojawiało się na naszym Forum...
Ogólnie sam pomysł tego tuningu mi się podoba w przeciwieństwie do moich kolegów, ale dziwi mnie fakt iż koleś napewno sporo włożył w jego tuning optyczny a tera chce się go pozbyć za takie marne grosze...
To po co było ładować kase w to wszystko???

el0!

a mnie sie ten samochod WOGOLE nie podoba oprocz ZAJEBISTYCH
kubelkow!!!
nie wazne jak wygladaja i czy sie komponuja ect.. ale daja
taka wladze nad samochodem i poczucie jednosci z nawierzchnia!!!
kto jezdzil w profi kuble to wie...
a elektryczne recaro to dla mnie profanacja sportowych siedzen...

sorry moze jestem inny...

Oświeccie mnie, czy kubełki są montowane w takich cywilnych autach jak to espero na stałe w danym połozeniu, czy może są regulowane tak jak zwykłe fotele w szynach, chodzi mi o odległość od kierownicy, by mogli tym autem podrózować kierowcy o róznym wzroscie.

el0!

kubelki nie maja zadnych regulacji, szyn etc. ze wzgl. na bezpieczenstwo!
kubelki sa przykrecane odpowiednimi srubami o odpowiednich
parametrach na szynach.
szyny musza byc z okreslonego materialu i o okreslonej grubosci.
w takich szynach nawierca sie otwory pod kierowce...
Kubelek nie ma prawa ruszyc sie nawet na 1 mm...
jak wsiada inny kierowca to albo jedzie tak jak jest, albo
rozkreca cale mocowanie i przeklada do innych dzior w szynach..
dzieki takim szynom mozna regulowac:
-blizej-dalej
-nizej-wyzej
-pochylenie do przodu-do tylu...

Dzieki Lee, czyli tak jak przypuszczałem ktoś kto np w espero zakłada kubełki zmniejsza jego walory uzytkowe.

Jak dla mnie to maska jest okropna, znowu ten tandetny wlot powietrza!! Wygładzony tył całkiem niezły, wydech.......wygląda raczej kiepsko!!! ogólnie nie kupił bym tego samochodu....

Przeciez espero ma najlepsze tylne swiatla ze wszystkich osobowek. Jak mozna bylo sie ich pozbyc.

uuuuuu troche mu nie wyszło a tył szczególnie jak mozna bylo oszpecić tak Espero a te wloty powietrza przypominają mi wloty w maluchu u kumpla tak samo zrobił wieś tańczy i spiewa !!!!!

AUUUUU!!! MNIE WYŚWIETLIŁO SIĘ NA GRATCE : BRAK ZDJĘCIA!! i co mam komentować????????????

No wlasnie! Jak ktos ma moze to zdjecie - niech podesle, pleeez!!!

Cytat:
2003-01-17 00:19:58, bogdan1 pisze:
AUUUUU!!! MNIE WYŚWIETLIŁO SIĘ NA GRATCE : BRAK ZDJĘCIA!! i co mam komentować????????????

Pamiętasz tego czerwonego z kubłami w kolorze nadwozia, wywalonymi tylnymi światłami, zaspawaną klapą i maską z wlotem. Było zdjecie z jakiegoś zlotu latem, stał na alusach z niskim profilem, które ładnie przylegały do krawędźi nadkola...Pamiętam, że go skrytykowałeś, więc to żadna strata, że go nie widzisz.

Ps. Wczoraj zdjęcie widziałem, a dzisiaj już nie...pewnie sam usunął, jak zobaczył tyle negatywnych komentarzy...

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2003-01-17 09:18:48 ]