| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-01-15 22:00:58 Witam,
czy ktoś z Was natknął się już na tak przerobione Espero? TU - Gratka.pl Wg mnie wygląda całkiem fajnie Pozdrawiam Adam Lanos 1.6SX full wypas |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-01-16 01:03:06 Taaa... To Espero już wielokrotnie pojawiało się na naszym Forum...
Ogólnie sam pomysł tego tuningu mi się podoba w przeciwieństwie do moich kolegów, ale dziwi mnie fakt iż koleś napewno sporo włożył w jego tuning optyczny a tera chce się go pozbyć za takie marne grosze... To po co było ładować kase w to wszystko??? |
Lee GF8 Katowice | 2003-01-16 09:12:28 el0!
a mnie sie ten samochod WOGOLE nie podoba oprocz ZAJEBISTYCH kubelkow!!! nie wazne jak wygladaja i czy sie komponuja ect.. ale daja taka wladze nad samochodem i poczucie jednosci z nawierzchnia!!! kto jezdzil w profi kuble to wie... a elektryczne recaro to dla mnie profanacja sportowych siedzen... sorry moze jestem inny... |
Lee GF8 Katowice | 2003-01-16 10:31:16 el0!
kubelki nie maja zadnych regulacji, szyn etc. ze wzgl. na bezpieczenstwo! kubelki sa przykrecane odpowiednimi srubami o odpowiednich parametrach na szynach. szyny musza byc z okreslonego materialu i o okreslonej grubosci. w takich szynach nawierca sie otwory pod kierowce... Kubelek nie ma prawa ruszyc sie nawet na 1 mm... jak wsiada inny kierowca to albo jedzie tak jak jest, albo rozkreca cale mocowanie i przeklada do innych dzior w szynach.. dzieki takim szynom mozna regulowac: -blizej-dalej -nizej-wyzej -pochylenie do przodu-do tylu... |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-01-16 10:34:42 Dzieki Lee, czyli tak jak przypuszczałem ktoś kto np w espero zakłada kubełki zmniejsza jego walory uzytkowe. |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-01-16 11:35:41 Jak dla mnie to maska jest okropna, znowu ten tandetny wlot powietrza!! Wygładzony tył całkiem niezły, wydech.......wygląda raczej kiepsko!!! ogólnie nie kupił bym tego samochodu.... |
Przemek-W ESPERO 1.8 CD LPG Olsztyn | 2003-01-16 12:03:26 Przeciez espero ma najlepsze tylne swiatla ze wszystkich osobowek. Jak mozna bylo sie ich pozbyc. |
Raku Daewoo Espero 1.5 GLX Jastrzębie Zdrój | 2003-01-16 12:46:38 uuuuuu troche mu nie wyszło a tył szczególnie jak mozna bylo oszpecić tak Espero a te wloty powietrza przypominają mi wloty w maluchu u kumpla tak samo zrobił wieś tańczy i spiewa !!!!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-01-17 00:19:58 AUUUUU!!! MNIE WYŚWIETLIŁO SIĘ NA GRATCE : BRAK ZDJĘCIA!! i co mam komentować???????????? |
Lookie Espero 1.8 LPG '99 Warszawa | 2003-01-17 02:01:49 No wlasnie! Jak ktos ma moze to zdjecie - niech podesle, pleeez!!! |