Nowa nagrzewnica: gdzie i za ile?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam forumowiczów.
Być może to już było na forum ale nijak znaleźć nie mogę więc nie krzyczcie. Pytanie tak jak w temacie. Ponieważ nie mam i nigdy nie miałem Łady jestem w tym "zielony". Aby ułatwić odpowiedzi pokażę czym dysponuję:

Nie ukrywam, że nie chodzi tu o montaż tej nagrzewnicy w samochodzie tylko w komputerze . Wiem, że na Allegro można dostać takie cuda ale mnie interesuje egzemplarz nowy. Niestety z używkami mam złe doświadczenia.

Licząc na przychylność pozdrawiam

W sklepie z czesciami do Lady i za 150-200 zl.

Mozesz sprobowac rowniez TUTAJ

[ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2005-01-08 18:39:15 ]

Cytat:
2005-01-08 18:38:07, soop pisze:
W sklepie z czesciami do Lady i za 150-200 zl.

No tak, a ja myślałem, że w cukierni Sorki, ale tak mi się skojarzyło, jedyne co się przydało to ceny.

Cytat:
Mozesz sprobowac rowniez TUTAJ

Próbowałem, ale narazie cisza. Są jakieś inne (podobne) sklepy internetowe z częściami do Łady?

Ja swego czasu ( jakies pare miechow temu) chialem zakupic to to... nowe.. w sklepie.. juz nie pamietam dokladnie ile ale rzad wielkosci 120-150 zl. wiec polecam szrot.. tam to kosztuje ok 20-30 zl. Taki elemet jak nagrzewnica sie nie psuje!!
u mnie padla ale to wyjatek potwierdzajacy regole... ja mialem 8 letnia nagrzewnice wymienilem na 18 letnia i chodzi bez zarzutu!!!

Cytat:
No tak, a ja myślałem, że w cukierni

Pytanie brzmialo gdzie i za ile...

Ksiazka telefoniczna na pewno okaze sie pomocna.
Ewentualnie informacja telefoniczna. Nie wierze, ze w bydgoszczy nie znajdziesz chociazby jednego sklepu z czesciami do lady no nie wierze po prostu. Wystarczy tylko odrobina dobrej woli......

Witam Forumowiczów,

Jestem z sąsiedniego klubu FSO Autoklub, i użytkuję Poloneza 1,6 GLE.

Planuję w najbliższym czasie zafundować sobie do mojego pojazdu grzejnik od Łady, rzecz mam prawie rozpracowaną technicznie. Powiedzcie mi czy Ładach są stosowane różne typy grzejników czy niezależnie od modelu wozu, grzejnik jest ten sam. A może różnicę są bardzo subtelne, bo ja wiem ... gęstość ułożenia listków grzejnych. Pytam bo w przyszłym tygodniu wybieram się na zakupy, chcę kupić coś porządnego

W klasykach i w Samarach sa inne grzejniki. Nie wiem jak w tych nowych, ale tam sa chyba takie same jak w Samarach.

Mysle, ze taka od klasyka powinna pasować.

Taka od klasyka of corz. Rozumiem że klasyk to 2107, 2105

I te grzejniki w klasykach są wszystkie jednakowe czy może się różnią ... bo ja wiem .... wielkością kątem wygięcia rurki na podłączeniu naprzykład ?

2101 - 2107 - klasyk - wszedzie takie same nagrzewnice.

miedziane czy alu ?

Miedziane.

Witam czy mogłby mi ktos na jakies fotce pokazac jak wyglada nagrzewnica od łady(nie samary) POZDRAWIAM i z gory dziekuje

Pamietam jak wymienialem u siebie to sprzedawca zaproponowal mi miedziana lub alu. Wzialem alu, nie pasowala wymienilem na miedziana. Zastanawiam sie teraz czy probowal wcisnac mi od samarki czy tez rzeczywiscie byly 2 typy w 2107.