Tuleje zawieszenia tylnego mkv

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Szykuje sie do wymiany amortyzatorow z tylu i w sumie przy okazji warto by wymienic tuleje gumowe w zawieszeniu. Pytanie brzmi, czy jest to jakas skomplikowana sprawa, czy da sie to spokojnie zrobic w warunkach "domowych"? Prosze o odpowiedzi, bo nie wiem, czy brac sie za to samemu, czy podjechac do kogos. Ewentualnie prosze o sposob postepowania, wskazowki.

Ps. Czy ktos kupowal amortyzatory Cofab z allegro? Cena jest bardzo zachecajaca. Czytalem opinie na forum i w sumie byly zarowno pozytywne, jak i negatywne. Tak sobie tylko mysle, ze jesli mialbym zaplacic 2*wiecej za jakies "firmowki" a te amortyzatory maja 2 lata gwarancji, to chyba nie warto inwestowac...

Z gory dzieki

Co do tulei, to jak chciałem wymienić u mechanika, to mi powiedział, że dzisiaj nie, bo zepsuli jakiś przyrząd do zakładania. Wybić może spokojnie, ale jak będzie wbijał, to tylko na moją odpowiedzialność, bo szansa, że uszkodzi jest bardzo duża. No i zaprosił mnie na następny dzień, a ja z braku czasu do dzisiaj nie pojechałem....
P.S.
Prasę mili, bo włąśnie zakłądali nowe tuleje do wachaczy...