| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2005-01-10 12:35:03 Ja to wiem wiec nic nowego.zaczynam sie zastanawiac nad rozwiazaniem klubu ale sam niemoge podjac tej decyzji tylko wraz z miskiem i resztoma klubowiczami(o ile sa tacy poza nimnulem i gagapukiem).naklejki zostaja na autach i kazdy z tych co chcial brac udzial w klubie to ma kontakt z kazdym i moze kiedys ktos do kogos zadzowni i sie ustawi na spotkanie przy pivku czy nawet na pasie.zastanowcie sie czy klub ma istniec.forum by zostalo pewnie usuniete ale stronka by byla-ewentualnie mooglbym dac haslo na nia i inne bzdety aby kazdy z klubowiczow moogl cos tam kiedys kliknac gdyz naprawde to 20 min by nikogo niezbawilo a znowu szkoda pracy wlozonej w naklejki,storne i nawet aut niektorych klubowiczow ktore juz nieraz wracaly z pasa na holu(misiek rulezz i jego Ś.P. Bestia) czekam na jakies odpowiedzi
ewentulanie moge pogadac z kims z innych klubow ze znajomych i osoby ktore nadal maja ochote na to moga tam dolaczyc Pozdro!! |
Misio007 KSK Szefostwo GrandVitara'02,e32'8 ... Kraków LCG Rally&Sport Garage | 2005-01-10 19:23:12 Hehe to pisałem ja i byłem zalogowany |
Misio007 KSK Szefostwo GrandVitara'02,e32'8 ... Kraków LCG Rally&Sport Garage | 2005-01-10 19:23:44 Hehe to pisałem ja i byłem zalogowany |
DuroneK-MTK Fiat Cinquecento Kraków | 2005-01-15 16:16:35
To ja pisałem, sorki za zamieszanie
adres to : MTK FORUM |