Wraz z rokiem 2005 forum zamarło

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nawet nie chce mi sie pisac nic sensowneg ponieważ wiem jaki bedzie tego rezultat...wiec szkoda czasu i pracy rak lepiej sobie posiedziec w kiblu i dobrze sie wysrac..forum znajduje sie już w trumnie i lezy w dole...wrzucam gródke ziemi dołączcie się do mnie.....O......

legenda:

.......O....... -duża bryła ziemi
.......o........-mała bryła ziemi
.................-okruszki

Ja to wiem wiec nic nowego.zaczynam sie zastanawiac nad rozwiazaniem klubu ale sam niemoge podjac tej decyzji tylko wraz z miskiem i resztoma klubowiczami(o ile sa tacy poza nimnulem i gagapukiem).naklejki zostaja na autach i kazdy z tych co chcial brac udzial w klubie to ma kontakt z kazdym i moze kiedys ktos do kogos zadzowni i sie ustawi na spotkanie przy pivku czy nawet na pasie.zastanowcie sie czy klub ma istniec.forum by zostalo pewnie usuniete ale stronka by byla-ewentualnie mooglbym dac haslo na nia i inne bzdety aby kazdy z klubowiczow moogl cos tam kiedys kliknac gdyz naprawde to 20 min by nikogo niezbawilo a znowu szkoda pracy wlozonej w naklejki,storne i nawet aut niektorych klubowiczow ktore juz nieraz wracaly z pasa na holu(misiek rulezz i jego Ś.P. Bestia) czekam na jakies odpowiedzi

ewentulanie moge pogadac z kims z innych klubow ze znajomych i osoby ktore nadal maja ochote na to moga tam dolaczyc

Pozdro!!

Moje zdanie jest takie prawda jest taka ze klub juz jakis czas temu przestał istniec (wedle poczatkowych zamierzen) oszukiwac sie niema co niestey. Wiec praktycznie na dzien obecny klubu juz niema (zero spotow zero aktywnosci na forum poprostu wielkie zero) Ja mam natomiast swoj prywany plan "reaktywacji" naszego klubu na zupełnie innych zasadach niekoniecznie zwiazane z forum bo takowe dla mnie ma sens jezeli klub jest duzy np ogolnopolski a nie klub w ktorym jest nastu członkow. Z kilkoma osobami rowniez ze starymi kilubowiczami planujemy cos stworzyc moze na podbudowie kamikadze??? tego jeszcze niewiem ale... biore pod uwage Na zasadzie spotow i czegos w rodzaju Crusingu ale zobaczymy. Juz kilka furek jest taki lajcik KSK na dzien dzisiejszy niema i niewidze zadnej mozliwosci poprawy tego stanu

Hehe to pisałem ja i byłem zalogowany ale cos sie anonimusem zrobiłem

Hehe to pisałem ja i byłem zalogowany ale cos sie anonimusem zrobiłem

Może to nienamiejscu co napisze, ale skoro wasze forum umiera to zapraszam na nasze : www.mtk-klub.com/forum/

Nasze się ciągle rozrasta i upadek mu nie grozi

Cytat:
2005-01-15 16:15:03, Anonymous pisze:
Może to nienamiejscu co napisze, ale skoro wasze forum umiera to zapraszam na nasze : www.mtk-klub.com/forum/ Nasze się ciągle rozrasta i upadek mu nie grozi

To ja pisałem, sorki za zamieszanie

adres to : MTK FORUM