w tym roku szykuje sie wprowadzenie nowego Seata Toledo na rynek. Zdjecia pod adresemSeat Toledo
Prosze o komentarz co myslicie o nowym wynalazku Hiszpanskiego producenta? Jak dla mnie strasznie przypomina Altee i mi sie strasznie nie podoba
| « Poprzedni | Następny » |
uszek Taki co wszytko wie :) VW Passat B4 VR6/Sea ... Nisko | w tym roku szykuje sie wprowadzenie nowego Seata Toledo na rynek. Zdjecia pod adresemSeat Toledo
Prosze o komentarz co myslicie o nowym wynalazku Hiszpanskiego producenta? Jak dla mnie strasznie przypomina Altee i mi sie strasznie nie podoba |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | Bleeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jak zobacz to w ktoryms salonie to chyba odrazu wyjde ten bagaznik niepodoba mi sie |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | a mnie sie podoba nawet... ladniejszy niz vel satis... |
Focus Złota raczka VW Peugeot 206 Warszawa | w dzisiejszym auto swiecie na stronie 14 pokazali nowego leona... kolejny piekny seat...Ale wszystkie teraz beda podobne, ciekawe jaka bedzie nowa ibiza |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | dzisiaj bylem w kiosku rano. Kupiulem auto tuning swiat i wiedzialem ze jeszcze czegos zapomnialem
Teraz juz wiem zapomnialem Auto Swiata |
Focus Złota raczka VW Peugeot 206 Warszawa | ja tylko AS kupuje, wg mnie najlepiej sie czyta |
Grzechu Vw Group Member Seat Ibiza '00 Legnica | mi sie tez toledo podoba - jest ciekawe i nowoczesne - ladna linia i na pewno bedzie sie wyroznial w tlumie tradycyjnych coupe i sedanow - jestem na tak |
Petersen Złota raczka VW Mercedes cls shootin ... Białystok | niezły, ciekaw jestem jak wyglada na zywca-Seat chyba przyjal taki styl jak Altea i teraz czekac az Ibiza bedzie w takim stylu i Alhambra |
Focus Złota raczka VW Peugeot 206 Warszawa | Zaprojektowali juz Leona w takim stylu o Ibizce i Cordobie nie slyszalem... Na zywo wyglada rownie ciekawie, uwierz mi |
| « Poprzedni | Następny » | |