| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2003-02-07 12:29:02 Informacja dla zainteresowanych !
Znalazłem gościa, który zajmuje się tym tematem. Wykonał zegary do Nubiry, Lanosa, Matiza i innych furek, może zrobi do Espero ? Gościu ogłasza się na aukcjach Allegro i tam można nawiązać z nim kontakt.( trzeba się rejestrować) Kto jest zainteresowany białymi budzikami zapraszam tutaj ! |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2003-02-08 20:13:38 tak jak przewidywalem..koles odpisal..ze wymieka.. |
Lee GF8 Katowice | 2003-02-10 14:12:26 el0!
pamietajcie ze sa roznego rodzaju folie... mam kumpli ktorzy oklejaja cale samochody folia (rajdy) i nie maja roblemu z wklesloscia/wypukloscia... kupuja arkusze foli i opalarke... podgrzewajac mozna formowac cudawianki!!! ale nie praktykowalem wiec nie wiem... ale widzialem juz finalna robote i bylo SUPER!!! to zalezy od foli, wprawy, wolnego czasu... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-10 16:16:53 albo rozcinane... odpowiednio wycieta folia z wcieciem i o zmiennej szerokosci... policzcie po prostu calke powieszchni bocznej figury ktora tworzy wklesly licznik i wyjdzie wam potrzebna powieszchnia.. potem przedstawcie to geometrycznie i wykombinujcie cos takiego na folii najlepiej zrobcie arkusz na kompie, sprawdzic czy pasuje... a jak pasuje zalatwic taka naklejke...
Problem lezy tylko w obliczeniach i znalezieniu otwartej skrzyni z zegarami zeby mozna bylo dopasowac Oto moja propozycja czekam na krytyke |