A oto nowe polo
Tylne lampy:
Przednie lampy:

| « Poprzedni | Nastpny » |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | O niewiexialwem ze Vw produkuje swoje lampy (ostatnia fota)
ogolnie to polowka jest ladna ale mi sie te auta niepodobaja mi sie podobaja golfy i transportery |
saseta Moderator VwGroup VW PASSAT PACIFIC starachowice | a mi sie podoba nowy polo nie ukrywam ze jestem fanka vw i audi choc tylko w sprawach estetycznych bo na mechanice to ja sie nie znam |
Anonymous Niezarejestrowany | To ciesze sie bardzo ze sie Tobie podoba. Przeciez kazdy czowiek ma inny gust jeden lubi wygode a dugo cos innego nie mam do tego pretensji POZDRO |
MSJ Vw Group Member Seat Leon Warszawa | Wyglda w miar OK, ciekawe tylko czy jest tak zawodne jak nowa Ibiza. |
bi-pi toyota corolla Stalowa Wola | a kto wybiera sie na premiere nowego passata w ten weekend do salonw VW?? ja musze pojsc zobaczyc czy w rzeczyswistosci sie tak prezentuje jak na reklamie. ![]() |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | bi-pi to juz w ten weekend. Ja chyba podjade jak bede mial czas |
thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | A mi sie nie podoba wcale. Z przodu wyglada jakby mial zeza rozbieznego i jakby mu kopara opadla. No ale to moje zdanie ...
pozdr |
bi-pi toyota corolla Stalowa Wola |
sorry ze w tym temacie ale pomyliem se, chciaem to napisac w temacie o nowy passacie ale sie pomyliem cz tak bywa |
daar hyundai lantra sosnowiec | solidne te holcwageny:
http://videos.streetfire.net/Player.aspx?fileid=64AA3D4A-5328-4F4F-8AE6-293EEAAC7288&kw=32&p=5
pozdro daar (hfp) [ wiadomo edytowana przez: taz dnia 2006-01-15 19:02:39 ] [ powd edycji: tekst na hiperlacze ] |
taz Moderator VwGroup Mitsu Pajero / Seat ... Nisko/Stw | nic dodac ;p
nic ujac |
| « Poprzedni | Nastpny » | |