tj. w temacie. Avatarek ma 70 x 55 pixelków i "waży" nie całe 6 kb. Po dodaniu go do profilu i "zapisaniu wszystkich zmian" nadal go nie ma.
Co jest grane ?
| « Poprzedni | Następny » |
York Peugeot 307sw Przemyśl | tj. w temacie. Avatarek ma 70 x 55 pixelków i "waży" nie całe 6 kb. Po dodaniu go do profilu i "zapisaniu wszystkich zmian" nadal go nie ma.
Co jest grane ? |
Race_D FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | Ja dostaje komunikat "Nieprawidłowa ścieżka do konwertera" (grafiki?). Jakby nie patrzeć coś chyba jest nie tak...
[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-04-02 00:09:16 ] |
York Peugeot 307sw Przemyśl | U mnie żadnego komunikatu nie wyświetla... wszystko idzie tak jak powinno, a po załadowaniu strony z profilem dalej avatarka nie ma. |
LOBUZ88 Różne..różniste Sosnowiec |
u mnie dokładnie to samo ,ze zdjęciami tez jest problem |
Race_D FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | Tak tylko zapytam - znowu ciasteczka? |
zoom zoom zoom | U mnie to samo
Ale i tak motonjusowe avatarki są najlepsiejsze ![]() |
GDA Moderator Group 3city | Panowie - trochę cierpliwości i możliwość wrzucania obrazków powróci |
Grzechu Seat Ibiza '00 Legnica | tyz nie mogiem wrzucic avatara...no ale jak trzeba poczekac...to sie poczeka.... |
Focus Peugeot 206 Warszawa | to po co sie bawicie? Mieliscie wszyscy, gdybywam sie niechcialo zmieniac mielibyscie nadal |
SzybkiKosta HONDA CBR 600F, SEAT ... Warszawa -Ursynów | Ja też nie mogę ustawić sobie avatarku |
profil-usunięty Moderator Group | Nasz wielki (A) się pojawi to zapewne naprawi |
daemon (A) Ford Fusion Poznań | I naprawil, jakby cos to przekaze podziekowania
pozdr. |
York Peugeot 307sw Przemyśl | o jesteś wielki wielki (A) |
kruchy_ezg Samara 21093 MPI Zgierz | sie dopisze. dokladnie jak w temacie..... |
Adam4302 Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | Ani avatara ani fotek do profilu niet ![]() |
| « Poprzedni | Następny » | |