MotoNews.pl
0 Ringi zegarów (90584/90)

Ringi zegarów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto byłby chętny na ringi zegarów, może ktoś chce upiększyć swojego Hyundaia. Zamawiam do Lantry ale jeżeli ktoś ma ochote do jakiegoś innego modelu to również jest to możliwe. Orientacyjny koszt ringów do Lantry to 40zł dwie sztuki.

Dla tych którzy nie wiedzą o czym mówie to chodzi o aluminiowe obramówki zegarów takie jak na fotce (te akurat do Fabii)

[ wiadomość edytowana przez: oddi dnia 2005-04-07 14:49:42 ]

a do Ponego by się znalazły?? i jaki koszt??

przeslij mi na maila: tunersgarage@o2.pl fotke zegarów jeżeli są okrągłe obramówki to napewno da rade potrzebuje wtedy tylko wymiar (średnica wew).

Pozdro

Oddi, z przyjemnością się włączę w to przedsięwzięcie, dwa miesiące temu chciałem to sam robić ale do dzisiaj nie miałem czasu wyjąć licznika i pomierzyć wszystkiego . Jak masz możliwość do sonatki do daj na priv nr konta i zaraz wpłacam Tobie pieniądze.

Oddi ja tez bym chcial do mojej lanterki..jesli jeszcze aktualne..?

aktualne, w pon zamawiam

Oddi a czy do mojej też są??

na zamówienie gościu będzie wykonywał, u Ciebie są chyba takie same co do mnie

Oki to ja sie pisze na to ...napisz priva jak finansowo sprawa wyglada

Dostałem ringi i wyszły super.

Oto fotka:

Więc jeżeli ktoś jeszcze byłby chętny na ringi to zapraszam po info na priv.

[ wiadomość edytowana przez: Oddi dnia 2005-04-24 15:05:39 ]

mniami... a powiedz jak je sie zaklada bo tak sobie myslalem i myslalem i nic nie wymyslilem

są idealnie dopasowane, można na rancie lekko klejem posmarować.

ile czasu zajmuje montaż bo jesli byłbym Lantrą to moglibyśmy to na ranczu od razu założyć ale to jak coś jeszcze dam Ci znac privem

Cytat:
ile czasu zajmuje montaż bo jesli byłbym Lantrą to moglibyśmy to na ranczu od razu założyć

z tego co napisal Oddi to montaz jest krotki chyba wiecej czasu zajmie odkrecanie zegarow niz zalozenie ringow a zegary to z tego co pamietam to raptem 5 srub i juz..zegary wyjete, potem lekko zaczepy po naciskac aby puscily i juz wolny dostep do zalozenia ringow

Super ekstra sprawa, ale z tego co czytalem to nikt nie robil ani nie zamawial do accenta z 96 roku, a wlasnie cos takiego podoba mi sie duzo bardziej jak biale zegary Jaki jest wogole koszt tego cudenka???

50zł koszt ringów + przesyłka

Można rozebrać własne zegary i przesłać mi wymiary pod jakie ma być zrobione, lub wysłać ramki i będzie dorobione idealnie pod ramke.

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Oddi dnia 2005-08-31 23:39:14 ]

Chyba jednak sie wstrzymam, myslalem ze moze macie juz gotowe, narazie mam w domu remont i nie mam kiedy sie zalatwic, a nie mowiac juz o rozbieraniu zegarow, byc moze za jakis czas juz bedziecie miec dostepne wtedy sprawa prosta.Dzieki za info, pozdrawiam.

P.S. Chcialem nadmienic na marginesie ze do takiego accenta jak ja mam przychodzilyby 3 ringi, wiec wnioskuje ze podrozylo by to koszty, na ponizszej fotce sa tylko 2 ringi.

[ wiadomość edytowana przez: Mortek dnia 2005-04-25 20:30:31 ]

Ja zdecydowanie byłbym zainteresowany takimi ringami. Nie wiem tylko jak z wymiarami, bo na razie szukam na allegro zegarow z obrotomierzem do mojego Accenta. Jak je zakupie, to bede bardzo powaznie myslal o zalozeniu takiego 'bajeru'
Rozumiem, ze do Accenta '95 otrzymam taki upiekszacz??

musisz nam dac swoje zegary

Jak tylko kupie zegary z obrotomierzem to dam znac i jakos sie umowimy.
Z gory dziekuje za pomoc