Problemy techniczne z forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie czy to tylko ja czy też siy wyższe??..od kilkunastu dni mam jakiś problem z forum...np.wysyłam post -pokazywa się,że byłem ale nic więcej...mojego wątka nie być!...widzę temata sprzed kilku dni jakby wszyćko "wisiało" bo brak news-ów...no chyba ,że nikt nie pisze?? Kompletnie nie wim co się dzieje???

to raczej tylko twoje problemy, napisz do Deamona, admina motonews, on ci powie jak roziwazac ten problem.

Dzięki! ale patrzaj!-wystarczyło się poskarżyć publicznie a wszystko drgnęło!!-teraz chodzi extra!...czary mary??

Niestety to była tylko chwila radości Paskudzi się wszystko równo!...a jak znajdę adresa do Deamona??

wejdz na motonews.pl potem na forum a tam forum techniczne i powiedz co ci sie dzieje tam, na 100% ci pomoga :D

OKI doki! dzięki! zapukam w tamte wrota..zobaczymy

A dlaczego nie ma suwaka przy menu , człowiek moze sobie gadac i tyle. Przeciez to zmniejszenie czcionki nic nie dało nadal bowiem widze do działu "sklepy", a po wrzuceniu na pełen ekran do "inne" - ale juz nic co jest w nim. Zmiana rozdzielczosci nie bardzo mi sie uśmiecha.

hmm myslalem ze nie uzywacie 800x600 ale ok zajme sie tym jutro wieczorem to zrobie, przepraszam myslalem ze to czcionka jest problemem...

Z góry dziekuję