| |
| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-23 18:08:17 Panowie poniewaz ciagle ktos sie wscieka o menu to ja proponuje zrobic ankiete.. mozecie zaglsowac jakie menu wolicie... ja dostosuje strone... ale ta opcja ktora wygra jest niedwoalna.... tzn... nie bede sluchal glosu mniejszocis ktora przegra w ankiecie. ani tez sam nie bede rozstrzygal bo potem same problemy z tego mam.
Wiec glosujcie, mniejszosc bedzie musiala zacisnac zeby i sie dostosowac, wiem ze niby strona powinna byc dla wszystkich ogolnodostpena ale wtedy musiala by byc strona startowea, kazdy wybiral by sobie rozdzielczosc, przegladarke itp itd... Potraktujcie strone jako typowa strone w necie dostosowana do waskiego zakresu rozdzielczosci... i obslugujaca tylko dwie przegladarki. |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-02-23 20:12:44 Demokracja to jest najgorsza zaraza |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-02-23 22:17:36 aaaaa pytam tak z ciekawosci czemu niechesz zrobic menu we flashu jak juz tak ci sie animacje odobaja flash jest duzo bardziej rozpowszechnionym pluginem i jak ktos go niema to automatycznie sie instaluje bez problemu.... a i wyglad menu byłby zarombisty tak tylko proponuje...... jest to jaks alternatywa dla obecnego i mysle ze bardziej popularna niz aplet javy........
pomysl o tym ... flash jest bardzo popularny i niesie duzo wieksze mozliwosci niz aplet..... albo zwykle html.... a nie nie komentuj tego jako atak na ciebie itp.... juz mi przeszlo a przynajmniej narazie ja tylko udzielam rad...... |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-02-23 22:22:29 aaaaa i jeszcze jedno mi sie przypomnialo co jest bardzo istotne obiekty flash mozna skalowac do wymiaru okna co chyba w naszym przypadku bylo by bajeranckie i rozwiazalo by problem suwaka i rozdzielczosci....
|
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-02-23 22:24:48 ok pomysle o tym...
pogadam tu i uwdzie chyba mam nawetksiazke o flashu... |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2003-02-23 23:10:13 ja chce tylko miec dostep do calego menu czyli w moim wypadku suwaka bo nie widze wszystkiego..a jak to bedzie wygladalo to juz mniejsza o to |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-02-24 00:52:00 Maciek....
Ty zes widzial gdzies DEMOKRACJE... ? To tylko POZORY Skrytym PAROWKOZERCOM mowimy NIE |