MotoNews.pl

ZLOT C20XE - jazda próbna u Wróbla ( Bemowo - Warszawa )

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

w ostatni piątek za namową naszego kolegi, klubowicza Waszki pojechałem na lotnisko na Bemowie w Warszawie i przez godzinę katowałem bryke. Jazda odbywa się pod okiem byłego kierowcy rajdowego Piotra Wróblewskiego na wyznaczonym torze między pachołkami. Wynajęcie toru na 1h z instruktorem kosztuje 100 zł, ale można pojechać w parę samochodów i wtedy koszty się rozkładają.
Gorąco polecam wszystkim, może zorganizujemy jakąś klubową jazdę na czas ?

Czas Waszki 1,26.90
Czas mój 1,27.19
Waszka kręcił nasze wypociny na kamerę, może wrzuci coś na serwer?

MaciekM

[ wiadomość edytowana przez: MaciekM dnia 2005-05-23 12:27:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: GSI dnia 2005-05-30 07:32:48 ]

Jestem za tym pomysłem. Proponuje zastanowić się nad możliwością zorganizowanie spotkania dla paru osób z Naszego klubu.
Słyszałem już opinie od paru osób. Wszystkie polecały. Podobno diabeł tkwi w szczegółach, a właśnie o tych szczegołach dowiemy się w czasie jazdy z Wróblem.
Nie chce tworzyć sztucznej listy....
Mam prośbę, aby osoby wstępnie zainteresowane napisały na adres poczta@opelklub.pl z dopiskiem w tytule (SZKOŁA).

-------------
SPECU rusz swoją sieczkarkę!!

[ wiadomość edytowana przez: GSI dnia 2005-05-23 22:11:04 ]

Ciekawa opcja, ale chyba musiałbym pożyczyć od kogoś furę

No wiecie...nie wiem czy mogę przyjechać, przecież moja fura rozwali wszystkich na wstecznym W końcu to 1.6 8V 75 kucyków pod maską... a w zasadzie źrebaczków A poważnie mówiąc to w sumie fajny pomysł, ale nie tym autkiem które posiadam
Pzdr.

Panowie, nieważne jakim autem, nie musimy wszyscy na czas jeżdzić. Ważne jak sie w zakręt wchodzi, kiedy chamuje i jakie ma się ogólnie nawyki, a tego Wróbel nauczy!

Ja się pisze
Czekam tylko na podanie czasu, kiedy ma się to odbyć

Pozdrawiam

ja jak zawsze jestem chetny

Pomysl przedni - tylko troche daleko na to lotnisko mam Ale moze sie jakos uda wleciec

to chyba wystarczająca odpowiedź tylko proszę o wybranie dobrego terminu bo niechciałbym stracić takiej imprezy..

A czy ma pojęcie o prowadzeniu aut tylnonapędowych?

co do tylnio napędowych, to myślę że ma pojęcie, ćwiczy gości którzy przyjezdzają porsche i innymi...

Napiście jaki tydzień Wam wszystkim najbardziej odpowiada, myślę że chyba po tym długim wekendzie? i coś w godzinach po pracy, 18.00? Postaram się coś wtedy umówić.

Proponuję Wtorek w godzinach ~ 18:00 - 20:00

Każdy termin tylko nie ten poniedziałek i wtorek, mam ostatni egzamin i na 100% mnie nie będzie w tym terminie. Może środa???

Panowie dajcie mi szanse naprawić Asterke, myśle że nie wcześniej niż w środę powina być ok.
Błagam....

Spotkanie specjalnie dla osób, które posiadają w swoim carze silnik C20XE ( dopuszczalna końcówka LET ).
Termin jeszcze do ustalenia.
Zapraszam do dyskusji.

Jak tanio wyjdzie i termin nam z żonką podpasi to przyjedziemy.

Będę chciał z pomoca MaćkaM zarezerwować plac na Bemowie oraz wykupić "zajęcia" z Wróblem.
Wszystko narazie jest jeszcze w fazie planowana. W tym tygodniu podjadę i dowiem się jakie warunki i ile będzie to kosztować.
Jesli będzie taka możliwość chciałbym z Twoją pomocą, a dokładnie Twojego urządzenia pomierzyć czasy.

Od razu mówię że 25-26 czerwca będziemy w Łodzi na ślubie u znajomych. 24 mam rocznicę ślubu także ehmm...
Także wybierz proszę inną datę postaramy się dostosować i tym razem przyjechać.

Zaraz, najpierw MaciekM pisze, że nie trzeba mieć super fury, żeby się zapisać na te jazdy z instruktorem a teraz nagle trzeba mieć 2.0??? Jak dla mnie to jest śmieszne... Więcej nic nie powiem, żeby nie być wytykanym palcami...

Ja również chciałem się wybrać na nauki, lecz nie posiadam silnika 2.0. Jak pisał przedmówca wcześniej nie było wymagań co do pojazdu. Czyżby dyskryminacja czy co???