Moja nowa Carinka!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No w koncu znalazlem chwilke zeby to zrobic:
Moja Toyotka

pod tym adresem mozna podziwiac moje nowe autko
niestety nie zdazylem jeszcez wszystkiego naprawic przed wyjazdem, a teraz w Polsce toyotka pewnie nei predko sie pojawi
no ale i tak sie dzielnie spisala, bo przywiozla mnie do irlandii bez zadnych narzekan - 1500km do francji pokonalismy za jednym podejsciem - z 4-5 kilku(nasto) minutowymi przerwami.
na autostradzie w niemczech wyciagnela 200km/h z bagaznikiem zapakowanym po brzegi (i to nie styropianem).

tylko pod koniec trasy chyba sie zmeczyla bo zaczela swiecic kontrolka od plynu hamulcowego - czerwony wykrzyknik w koleczku... najpierw stopniowo, potem coraz czescej a teraz juz swieci permanentnie - co mnie troche martwi.

srednio wyszlo mi ze spalala ok. 8l/100km - przy predkosciach rzedu 110-150km/h.. co chyba jest dobrym wynikiem.

i porada dla chcacych kupic carine... w polsce jezdzilem wpierw troche brata carinka 1.6 a potem swoja 2.0 ... no i jedyne co cisnie sie na usta... KUPOWAC 2.0

pozdrawiam z deszczowej irlandii

little-turpe piękna Cari!! I pełna elaktryka - super Serdecznie gratuluje zakupu - niech się ZAWSZE dobrze spisuje i nigdy nie zawiedzie właściciela

Gratuluję

gratulacjie świetna Cari i te 2.0

Ja Już Gratulowałem ale jeszcze raz nie zaszkodzi!!!
GRATULACJE!

Pozdro.

Bardzo ładna

Pozdro z zalanego (wodą)Szczecina.....

gratulki , ładne auto

Gratuluje carinki i to w takim kolorze jak ja mam,czyli turkusiwa mikka.
Jak kupować to tylko 2.0 - też tak myśle

Bardzo fajne autko gratuluje i niech sie sprawuje jak najlepiej

Fajna sztuka Ci sie trafila, gratulki !!

Dziekuje wszystkim
autko naprawde sie bardzo fajnie sprawuje (narazie).
ma juz za soba tez troszke kilometrow zrobionych w irlandii i na razie bez zarzutow (oprocz tego co juz bylo wiadome ze czeka na naprawe) - no i dopiero kilka razy podrozowalem nie tym pasem, ale na szczescie obylo sie bez ofiar
tylko biedna cari od zakupu nie byla jeszcze myta :|
i nie zapowiada sie zeby to sie szybko zmienilo, bo ciezko z czasem
ale moze kiedys......

Super furka nic dadac nic ujac

1 Wymien olej i pasek rozrzadu bo te buraki nigdy tego nie robia!

2. Jak swieci ci sie kontrolka top po prostu dolej plynu hamulcowego.

Pozdrawiam!!!!

Cytat:
2007-05-05 01:00:49, pimpa111 pisze:
1 Wymien olej i pasek rozrzadu bo te buraki nigdy tego nie robia! 2. Jak swieci ci sie kontrolka top po prostu dolej plynu hamulcowego. Pozdrawiam!!!!

Mysle, ze kolega juz to wszystko zrobil, wkoncu pytanie zadal dwa lata temu

a ostatio online byl wiecej niz rok temu

Cytat:
2007-05-05 01:00:49, pimpa111 pisze:
1 Wymien olej i pasek rozrzadu bo te buraki nigdy tego nie robia! 2. Jak swieci ci sie kontrolka top po prostu dolej plynu hamulcowego. Pozdrawiam!!!!

Szanowny kolego pimpa - to już kolejny (jak sadze ostatni) raz kiedys odgrzebujesz tak stare watki.
Przy każdej wiadomości (nie tylko Twojej-nie czuj się wyróżniony) jest takie pole u góry "Wysłany: 2007-05-05 01:00:49" - to z Twojego posta. Pomogę Ci to odszyfrować:
2007 - rok
05 - miesiąc
05 - dzień miesąca

01 - godzina
00 - minut
49 - sekund.

Oznacza to zatem, ze Twoj post został wysłany 5tego maja 2007roku o godzinie 1 w nocy. Zanim napiszesz kolejny post, sprawdzisz uprzejmie za każdym razem datę wysyłania posta na którego odpisujesz aby uniknać sytuacji w której się ośmieszasz.

Pozdrawiam

O boze ale sie osmieszylem!!! Chyba kazdy byl tu kiedys nowy no nie????????????????????????

Cytat:
2007-05-17 01:54:47, pimpa111 pisze:
O boze ale sie osmieszylem!!! Chyba kazdy byl tu kiedys nowy no nie????????????????????????

zdarza sie