| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
gabisrob opel astra-g kombi Gorzow Wlkp | 2005-05-30 13:40:22 Prosze o porade fachowcow...
w sprawie nastepujacej... moja astra po zmienie kol z 15cali na 16cali (teraz alu) zaczelo sie bicie kierownicy w przedziale 120-130 przed i po tych predkosciach jest okay kola wszystkie sa swiezo wywazone.... mam nadzieje ze dobrze ale zajade jak tylko znajde czas by sie upewnic wywazanie mialo miejsce tydzien temu.. i tydzien po miescie jazdy wiec nie odczulem ale wyjazd w trase i strasznie.. juz mowie co mi sie wydaje wazne -przy nawet ostrym hamowaniu nie trzesie sie kierownica wiec nie tarcze -tylko w przedziele wymienionym -aczkolwiek nie zawsze czasami jade od 0 do 150 i jest extra -jak raptowniej przyspieszam tak od ok 110 to podczas przyspieszania jest bicie -czasami z gorki a czasami pod gorke nie byje.... -sprawdzone na wielu nawierzchniach i jest tak samo. -cisnienie w oponach po 2,4 bo smigam po autostradach... -opony 205/50/16 Daytona d200 naprawde.. co robic..?? ![]() ![]()
dziekuje za odpowiedz [ wiadomość edytowana przez: gabisrob dnia 2005-05-30 13:40:59 ] |