Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
OLO Miłośnik FSO 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2007-12-16 14:00:05 Wpadła mi w ręce dość ciekawa oferta. Jest to dość pilne i aby nie zagineło proszę o podwieszenie tematu na jakiś tydzień, dwa. Potem moze wylądować w istniejacym temacie "Praca" Dziękuję.
Praca dorywcza dla studentów (nr ref: drive/miasto(proszę wpisać miasto zamieszkania)/fso/pl) Jesteśmy firmą zajmującą się obsługą flot, świadczącą usługi door-to-door w zakresie logistyki związanej z wymianą opon, naprawą pojazdów i ich relokacją w granicach Polski. W związku z rozwojem firmy, poszukujemy w większych miastach Polski studentów do pracy w charakterze: osób odprowadzających auta firmowe OPIS STANOWISKA: • osobisty dowóz i odbiór na terenie miasta powierzonych w ramach zleceń pojazdów • osobisty transport samochodów do wskazanego punktu docelowego w Polsce • nadzorowanie przebiegu poszczególnych zleceń. WYMAGANIA OGÓLNE: • status studenta 4 lub 5 roku (wiek do 26 lat) • posiadanie prawa jazdy od min 2 lat • doświadczenie w prowadzeniu samochodów osobowych • mile widziane doświadczenie z samochodami z automatycznymi skrzyniami • odpowiedzialność • dyspozycyjność: minimum jeden dzień roboczy w tygodniu • dostęp do konta pocztowego, drukarki i skanera. OFERUJEMY: • zatrudnienie na umowę zlecenie • swobodny wybór podejmowania zleceń w ramach wolnego czasu • wynagrodzenie wg stawki godzinowej • kontakt z nowoczesnymi samochodami różnych marek Jesteś zainteresowany? Wyślij swoje CV z podanym nr referencyjnym faxem na nr (0-22) 818 92 16, lub e-mailem: praca@autologic.pl [ wiadomość edytowana przez: OLO dnia 2007-12-16 14:09:30 ] |
OLO Miłośnik FSO 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2007-12-17 14:01:38 Rok studiów - troche wcześniejszy 3-5. Chodzi tu głównie o dojrzałość i wygląd. 18-sto latkowi mniej przecież się ufa jeśli chodzi o powierzenie samochodu
Najpilniesze do obsadzenia są obecnie Trójmiasto, Pozań, Kraków, Katowice, Wrocław. Aczkolwiek inne duże miasta też istnieja. Powiedzmy że wojewódzkie Firma sie rozwija i warto złożyć ofertę. Nr referencyjny - wrzucam to z polecenia na wszystkie fora na których działam (od FSOwskich począwszy). Określenie źródła. Więcej nie wiem. [ wiadomość edytowana przez: OLO dnia 2007-12-17 14:18:18 ] |