A MOZE KLUBOWE LOGO???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich klubowiczów!! słyszałem ze nasz piekny klubik nie ma loga(wstyd ) Tak wiec pomyslałem nad logiem poczatkowo miałem załozyc własny klubik ale ktos uswiadomił mi ze to bez sensu i chciałbym sie zapytac co o tym myslicie? Oczywiscie bedzie napis Fiat 127-128 no i zamiast Łodz-Brodnica bedzie POLSKA! Mam nadzieje ze logo sie wam spodoba bo zajoł on troche czasu Wiec jesli przyjmiecie moja propozycje to bede happy no i oczywiscie od zarzadu klubu tez zalezy POZDRAWIAM.....MARCO!

PS.NAPIS FAMIGLIA to po włosku rodzina....włoskie auto to wypadało by miał choc jeden wyraz po włosku a pozatym bedzie oryginalne...kazdy ma klub ...team...pozdro

Fajne
Ale ten abarth mi jakoś nie pasuje...
Właśnie kminie co by tam można wsadzić...
Jak będę miał pomysła to napisze
PZDR

dobry temat...
postaram sie cos przygotowac na swietach

juz kiedys ktos mi wysylal propozycje loga...

no to moze i ja cosik wymuzdze

A ja nie mam talenta i nic nie wymodzę, za to będę oceniał czy fajne
Pozdrawiam

TADAAAAAAA......

Ponmysł loga też mi sie podoba , ale żeby coś zamieścić trzeba mieć z czego wybierać
Ja talentu też nie mam ale pogadam z Bartkiem - on ma (mój syn).
Jak mi sie uda to dorzucę swoje-jego propozycje.
pzdr

TaaaDaaaaa....(po raz 2gi )

Doman, dlaczego na Twoich logach sa tylko fiaty mk1?

Gigi

Cytat:
2005-03-26 19:33:01, Gigi127 pisze:
Doman, dlaczego na Twoich logach sa tylko fiaty mk1? Gigi

Bo z tego wynika ze wiekszosc jezdzi tu mk1 :>

Znaczy ze ma to byc klub fiata 127 mk1?
Gigi

Moim zdaniem logo powinno zawierać tylko napis Klub Fiat 127 - 128 Polska, tak żeby wykonanie na ploterze było łatwe i proste do zapamiętania i późniejszego łatwego rozpoznania. Nie było by wtedy problemu z tym jaki powinien byc samochód na logo. Co wy na to ? Pomyślcie nad tym (ja moge służyć jedynie radą, chociarz udam się do kolegi który zrobiłby propozycję takiego loga)
Pozdrawiam

A mnie się TADAAAAA po raz drugi bardzo podoba
Świetne jest
Pozdrawiam

Cytat:
2005-03-27 15:15:57, Gigi127 pisze:
Znaczy ze ma to byc klub fiata 127 mk1? Gigi

Gigi.. nie zrozumiem cie, jaka to roznica ze jest tam mk1??,

Mnie sie wydaje ze mk1 zapoczatkowal historie 127 wiec nalezy mu sie szacunek, osobiscie wole mk2 , no ale dla staruszka 127 (mk1) moge zrobic wyjatek i daje go na logo,

128 tez jest w wersji mk1, i jakos nikt sie nie pluje, chociaz wiem ze tu sporo ludu co ma 3p albo SC , mysle ,ze wlasnie jako prekursorzy to 127/128 idealnie nadaje sie mk1

POZDRAWIAM

Właśnie!!! Jestem z Domanem
Pzdr