Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2007-06-08 11:23:23 Klub Rajdowy Rally-Kraków zaprasza zawodników i kibiców, na II Eliminację „Krakowskiego Rally-Oesu”, która odbędzie się 01 lipca br. na terenie byłego Prefabetu (Maxi-Schrottu) przy ul. Centralnej w Krakowie.
Trasa imprezy będzie składała się z atrakcyjnej (betonowo- szutrowej) próby w formie mini-oesu, przejeżdżanej trzykrotnie (do najlepszego wyniku będą zaliczone 2 najlepsze czasy) lub czterokrotnie - w zależności od frekwencji. Start do próby będzie poprzedzony jednym przejazdem treningowym. Ilość zawodników ograniczona do 40- zgłoszenia można składać tylko w formie e-mailowej na adres: zgloszenia@rallykrakow.com- formularz zgłoszeniowy będzie do pobrania na stronie klubowej od poniedziałku 25.06. Telefon kontaktowy 0501-284-034. Zgłoszenia można przesyłać od wtorku 26.06 do piątku 30.06 br. W przypadku zamknięcia listy zgłoszeń kolejne zgłoszenia będą przyjmowane na listę rezerwową. Przewidziany start imprezy o godz. 9.30 - zapisy na miejscu od godz. 8.30 do 9.00 Wpisowe 50 zł – w cenie wpisowego dla załogi przewidziany jest ciepły posiłek. Dla najlepszych czekają puchary, medale, pamiątkowe dyplomy oraz nagrody rzeczowe. Bieżące informacje na temat imprezy, regulaminy i formularze zgłoszeniowe- dostępne na stronach www.rallykrakow.com oraz www.erajdy.com . SPONSORZY IMPREZY: - "TEDDY Motorsport - akcesoria rajdowe i tuningowe - "EMPE" - reklamy - "MATRIX” - okulary przeciwsłoneczne (lista nagród dostępna już wkrótce) PATRONAT MEDIALNY: - Dwutygodnik "www.polskagielda.pl" - Vortal Rajdowy eRAJDY.com Serdecznie Zapraszamy ! |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2007-06-25 21:43:26
hmm no nie wiem trzeba się będzie na miejscu zastanowić... informuję przy okazji że można już pobrać formularz zgłoszeniowy z naszej strony, zgłoszenia przyjmujemy oczywiście od jutra |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2007-06-25 22:09:14 ja niestety nie odbuduje auta do tego czasu, do tego sesja się zaczęła, jak coś to wpadnę na oglądarę |
dommel Klubowicz Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2007-06-25 22:17:05 Ja też wpadnę na oglądarę bo autko na kołkach. Konrad na pewno da radę sam - jak zwykle |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2007-06-26 09:46:27
Gadzio jak zwykle zabija tekstem, nie ma to jak dawać przykład co do wyrypu to nie dramatyzujcie bo byłem wczoraj na maxi i wcale nie ma takiej tragedii, w sobotę postaramy się w miarę wyrównać kilka miejsc. |
olo77 Sympatyk Rally-Kraków kraków | 2007-06-26 15:50:37 Jest jakis problem z wysyłaniem zgłoszen? |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2007-06-26 15:59:25
nie, lista jest na bieżąco w miarę możliwości aktualizowana. |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2007-06-26 21:33:55 na stronie klubowej w zakładce "sponsorzy" znajdują się zaktualizowane informacje o nagrodach. |
fyderek Sympatyk Rally-Kraków Ford Ka Kraków | 2007-06-29 00:32:25 dzisiaj jeździłem trochę i muszę powiedzieć, że dziury są ale nie takie straszne. Najgorzej jest w miejscu gdzie poprzedni rally oes się zaczynał (chodzi o ten szutrowy łącznik). Organizator ma pole do popisu , a znając rallykraków trasa będzie git. |
Marek_Rz Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra krakow | 2007-06-29 09:02:25 Trasa do ostatnich minut napewno będzie tajemnicą tak aby było ferr. |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2007-06-29 09:43:10 w związku z tym że ostatnia trasa się podobała postaramy się wymyślić również coś podobnego, a jak się uda to może będzie mały bonusik |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2007-06-29 21:24:30 co od nagród jeszcze, to dostałem przed chwilą informację od Teddy Motorsport że nie dotarły wszystkie wyłączniki prądu więc będzie coś innego w zamian, również Matrix zmienił nagrodę za 1 w klasie na podobno jakieś super okulary Arctica, a co do dyplomów to niestety nie zdążymy zrobić na niedzielę więc będziemy wysyłać pocztą. |
piterrb buggy Bochnia | 2007-07-01 21:08:28
Dokładnie szkoda, że tak mało było maluszków ale Wy i Rosiek jechaliście za 2 a nawet za 3. Naprawde super jazda więcej takich boków fajnie sie machało A co do trasy to najlepsza jak do tąd przynajmniej dla mnie, nie ma porównania z ostatnia eliminacja pucharu toyoty "ANWA". |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2007-07-01 21:13:17 wyniki dostępne są już na stronie klubowej www.rallykrakow.com.
Dziękuję wszystkim za przybycie, mam nadzieję że się dobrze bawiliście. |
PaulinaK Sympatyk Rally-Kraków Kraków | 2007-07-01 21:54:24 Extra impreza Trasa super.. -Konrad jak zwykle zorganizowany
A i kielbaski pierwsza klasa... (tak niewiele braklo do tego 1miejsca w klasie... |