Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-03-18 00:41:50 na kolesia ostro najeżdzało mgt swojego czasu... |
schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | 2003-03-18 01:35:17 akurat modyfikacje ktore kiedys byly dostpene za darmo podobno sam opracowal (mam ksiazke szczec. i nie doszukalem sie na stronie bezposredniej kopii).. sa to modyfikacje silnika ktore sam zrobil u siebie w maluchu...
to co dopisal robiac strone za kase to opsiy typu "strumiennica abartha jest fajna bo mozna sobie zamykac klapke i chodzi ciszej kosztem osiagow.." lub teksty o strumniennicach i WRC - po prostu same konkrety ale to malo wazne.. niech tam sprzedaje co chce ale nie oszukuje.. np. ludzie ktorzy lacza sie przez modem i maja zawsze inne IP to w ogole moga chyba tylko jednorazowo skorzystac.. |
lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | 2003-03-18 08:58:32 nie wiem czemu ale każda strona na której dostęp jest za kase a jest ona bardzo płytka , na początku jak założyłem net to trafiłem na stronke ezopa ale jakoś od razu mi nie przypadła do gustu !!!
schwepes zawsze możesz sobie kupić dostep drugi raz |
Yakitaki autonogas Boat City | 2003-03-19 12:07:43
IIRC swego czasu miał dużo skanów z Januły i Szczecińskich. Może potem je usunął. K.Y. |