Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MacTB Moderator Group S60 i CBR600 Warszawa | 2005-10-19 17:19:39 Sołtysie, Tobie naprawdę baaardzo się nudzi (patrz "spis powszechny" w LOB'ie) |
Solltys v40 przeddzidzie | 2005-10-20 07:53:16 Pomijając dowciapność mojej przewspaniałej puenty nie jest to żart, a raczej jeszcze jeden gadżet dla kogoś kto min 10 godzin dziennie siedzi na forum .
Wiecie dobrze, że dla maniaków forum każda dodatkowa opcja pozwala wyczytać coś między literkami - w tym przypadku zainteresowanie ogółu własną osobą. To tak jak z nieodżałowanym licznikiem postów - wiem, wiem pamiętam, do czego to doprowadziło wśród plebsu -zalew pustych postów i wyscigi. No, ale to już kwestia kultury osobistej usera. Pomysł jest luźny, teoretycznie niepotrzebny - do rozważenia. My tu sobie będziemy rozważać, a Gromowładny pewnie i tak zaburczy z góry: NIE CHCE MI SIE.... ps.taaa nudzi mi się - praca śmiertelnie mnie nuży ps.2 - tradycyjnie już mojej odpowiedzi nie widać na stronie głównej forum -widać post GDA [ wiadomość edytowana przez: Solltys dnia 2005-10-20 07:55:09 ] |
GDA Moderator Group 3city | 2005-10-20 08:39:26
Wszystko pięknie tylko zapomniałeś o jednym - każda taka dodatkowa opcja zwielokrotnia ilość zapytań do bazy a tym samym powoduje zwolnienie forum, które na dzień dzisiejszy jest już strasznie przeładowane właśnie "dzieki" takim gadżetom
Jesteś w błedzie - wyjaśnienie masz wyżej |
Solltys v40 przeddzidzie | 2005-10-20 08:53:10 Po pierwsze to wielki przy całym problemie - nie umrę z braku licznika
Po drugierzy takich problemach technicznych dodawanie czegokolwiek jest problematyczne i niejako zamyka wszelkie nowości na amen. Nie można gdzieś przyszpilić i zakłódkować jakiegoś wątku z info w dziale "Propozycje" - nie wydurniał bym się wtedy na próżno -chyba że coś przegapiłem. Dzięki za info. |
GDA Moderator Group 3city | 2005-10-21 12:36:18
absolutnie nie - tylko wybacz muszą to być nowinki które będą użytkowe a nie niszowe - ile userów będzie korzystać ze sprawdzania ile ich profil sie wyświetlił ?
Możesz jaśniej ? bo nie wiem o co chodzi? |
Solltys v40 przeddzidzie | 2005-10-21 15:14:07 Szpila - wątek podwieszony
Kłóda - wątek zablokowany Chodziło o krótkie info co można co nie jeśli chodzi o zmiany np. W grę nie wchodzą bajery zwiększające ilość zapytań do serwera ponieważ tenże ledwo piszczy Reszta dla mnie zrozumiała Nie ma co drążyć Jak dla mnie EOT |