Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-11-09 23:44:04 W sumie nie polece ci rzadnego blacharza bo o tym już rozmawialiśmy na gadu, ale chcialem wyrazić swoją opinię co do twojej wizji kombiaka.
Chciałbym ci odradzić wszelkiego typu zaokraglenia do kanta gdyż go to tylko popsuje, jak równiez zderzaki. Fajny jest natomiast pomysł z obniżonym dachem, może to dość ciekawie wyglądać jak w warszawie lowrider . Ja mam taką małą wizje kombiaka która pozwole sobie ci przedstawić. Po pierwsze zawieszenie koniecznie nisko, nie musi być twardo , do tego szerokie felgi 13x( 7 lub 8 cali ) jakiś klasyczny wzór, ats classic lub crommodory, do tego brak zderzaków, zaspawane przednie kierunki jak u vieviora..tylne lampy zostawil bym oryginalne. Lakier taki jak przedstawiony na zdjęciu : do tego poszukałbym przedniej atrapy którą bym wychromował. Uwierz mi, że plastiki do kanta nie pasują, ani żadne progi itp bajery. Musisz uderzyć w kierunku klasycznym. Fajnie by rowniez wyglądał w barwach karetki, wlasnie z takimi przeróbkami. Pomyśl o tym ! |
RedRider FSO 125 Combi Kalisz | 2003-11-10 11:44:45 Blacharz jest. Mieszka z jakie dwiescie metrow (po lewej stronie) za Kokaninem w kierunku na Konin. Zastaniesz go w domu, jesli przy brami bedzie stac czarny terenowy Opel Frontera. Gosc jest naprawde dobry, niedrogi. Pomysl. zrobil motocykl z silnikiem malucha (kiedy nie slyszalo sie w polsce o instalacji gazowej, on chcial pozyczyc od mojego ojca 11 kg butli gazu, aby przetestowac to). Polecam go. Powolaj sie na mnie (Lukasz Kurek). |
panmireczek Kalisz | 2016-02-04 08:55:52 Panowie korzystał tu ktoś z usług serwisu przy Podmiejskiej http://www.moto-uslugi.com/warsztaty/kalisz/mechanik-blacharstwo-lakiernictwo ? jakieś opinie? Ewentualnie polećcie jakiś zaufany warsztat w Kaliszu? |