Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sahel Espero 1.8 Warszawa | 2003-11-04 17:14:05 mój mechanizm został zniszczony przez złodzieji. Może ktoś ma zbędną tą część, lub wie gdzie można ją tanio kupić? |
OloW Espero 1.5 Katowice | 2003-11-12 11:16:01 no i sprzedane za 2 piwa a sahel ma robote w ten mrozny dzien |
sahel Espero 1.8 Warszawa | 2003-11-16 13:33:51 Wczoraj pojechałem do Carrefour'a na Wileńską i na zadaszonym parkingu założyłem sobie lusterko. Teraz mam już pełen vievvvvvv. Ale czad! |
OloW Espero 1.5 Katowice | 2003-11-17 12:17:29 jednak dzialalo a piwa jeszcze sie mrożą w lodówce |
sahel Espero 1.8 Warszawa | 2003-11-17 21:49:59 Przy okazji miałem przygodę...
Ponieważ nie mam dostępu do kontaktu to nie mogłem sobie przewodów zlutować. postanowiłem kupić osłonki termokurczliwe i zaciski na przewody i w ten sposób dokonać połączenia. Pojechałem do OBI na ul. Radzymińską. Podszedłem do regału z częściami elektrycznymi i znalazłem tylko opaski termokurczliwe. Z 5 minut chodziłem i szukałem zacisków, ale ich nie znalazłem. Odłożyłem więc opaski, bo nie opłacało mi się stać w kolejce z jednym produktem. Jednak przy wyjściu ze sklepu zostałem poproszony przez ochronę do ich kańciapy. W pomieszczeniu ochrony dowiedziałem się, że byłem obserwowany przez Panią detektyw sklepową i że nie odłożyłem opasek na miejsce, a schowałem je do kieszeni . Ochroniaż powiedział, żebym pokazał kieszenie, a ja mu na to, że mnie może i jak chce się przekonać czy coś mam w kieszeniach to niech dzwoni po Policję. I zadzwonił. Policja przyjechała po 15 minutach. Powoli zacząłem wszystko wyjmować na krzesełko (a - do przyjazdu policji stał przy mnie ochroniarz i pilnował, żebym nie pozbył się dowodu w sprawie nomen omen wartego 2,99 ) i na tym krześle powiększała się tylko sterta chusteczek do nosa (zużytych) bo mam katar. Ochroniarzom mina jak zobaczyli, że nic nie mam. I gliniarze zaczęli spisywać........... ochroniarza . I tak się zakończyła moja przygoda. |
piotr-ek | 2003-11-18 07:56:36 I dobrze gnojom. A firma ochroniarska zapłacić powinna za nieuzasadnione wezwanie policji.
PS. A te chusteczki to kupiłeś, czy też "pożyczyłeś" na stoisku z art.chemicznopodobnymi. |