Znowu mi się status spitolił...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kurde, znowu nie mam opisu pod avatarem. Ostatnio jak tak było i to poprawiłem to straciłem (M) (uprawnienia pozostały, ale insygnia zniknęły ). Tym razem nie chcę mi się z tym bawić bo daemon mnie chyba w końcu prześwięci

Maciek spokojnie.

A Deamona można się pytać, przecież on jest głową tego wszystkiego i jak się czegoś nie wiesz, to on napewno ci odpowie.

No tak, ale raz mi już mówił żebym się nie bawił własnym opisem... A tym razem nie ten skasowałem co chciałem Na razie więc pozostanę bez opisu

A, już chyba wiem w czym problem...
Tym razem to nie moja wina że mi zniknął opis... chyba
... i tak bez małej ingerencji daemona się nie obejdzie.

Życzę powodzenia w naprawie Ja nie wiem o co biega.

z mala moja pomoca naprawione

Cytat:
2005-01-23 21:42:04, Quattro pisze:
z mala moja pomoca naprawione

No to brawo "Jasiu"

no ba... jest sie modem juz troche czasu

Pare dni czlowieka nie bylo, a tu takie cuda na kiju niewidy...

Cytat:
No tak, ale raz mi już mówił żebym się nie bawił własnym opisem...

Trzeba słuchac Deamonka
Ale dobrze ze juz oki.. bo widziałam własnie że czasem nie miałes statusu zadnego.

od tego jest kasiu mod... aby eksperymentowac

Ano właśnie, ja nie lubię słuchać władzy więc poeksperymentowałem i z pomocą Q na dobre wyszło bo jestem o pewną wiedzę mądrzejszy teraz I już wiem że jednak można się bawić statuskiem własnym...

No ja modem nigdy nie byłam, raz tylko widziałam modowska plansze od tej waszej strony..

i to nie u mnie

Q oj no niestety, Ty nie chciałes mi pokazac

Mac, no wiedza wiedza ale lepiej za glosno nie mow ze nie słuchasz władzy

Hehe, masz rację Storm... też o tym pomyślałem. Więc csiii... nikt nie słyszał...

absolutnie nikt

Teraz mi (S) zniknęło ?! Dlaczego ?! Panowie i Panie radźcie !

To proste: jeśli zostanie Ci zmieniony status na jakimkolwiek forum motonews to (S) znika. Zmieniono Ci statut w Klubie Espero i stąd brak S-ki u nas.
Wyloguj się i zaloguj jeszcze raz. To powinno zadziałać.

na razie sie wylogowal i nic....