[spot] Rzeszów - "Sutardays Classic"??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako ze sezon praktycznie "w sile", wychodze z propozycją spotkania sie kolegów i koleżanek od "klasycznych wózków" na jakims un-oficjalnym spocie/zlocie w Rzeszowie w Sobote 28'ego.

Jako ze mamy wtedy dlugi weekend frekwencja moze nie byc wielka, ale jesli ktos mialby ochote sie spotkac, to mysle ze warto cos pomysleć. Wiec jak Podkarpacie działa i sie organizuje?
Proponował bym sobotnie przedpołudnie w jakims miłym gronie, gdzies , gdzie mozna bylo by pogadac itepe...

Chetnie widziane wszelkiej masci klasyki, nie tylko fiaty. A wiec ople,fordy,efesiaki, lancie,lamborghini i maseratti

Jacys chetni?

Mysle ze ten watek mozemy potraktowac jako "przygotowania"

to bardzo dobry pomysl ...

w zaleznosci od ilosci chetnych moze przeistoczy sie to w jakis wypad moze wiecej niz jednodniowy??

jako iz zaczynamy sie organizowac pogadam z syreniarzami moze wpadna a bedzie tego co nie miara !!!!!

piszcie kto moze przyjechac !! ja bede moim nowym couep na 100%

pozdrawiam

mysle ze Dejta bedzie tez

chetnie ale Rzeszów za daleko od slaska

Dobry pomysl podoba mi sie ... ale trochu temacik rozwinac ... gdzie kiedy i co ... moze jakis wieeeekszy grill ... bo stac i ogladac samochody to ja moge u mnie na parkingu gdzie stoi ... jakby dobrze policzyl to ...nascie klasykow ... nie trezik

Organizowac organizowac ... ja moge smazyc kielbaski

Spocik, jakies grill party i ewentualnie wypadzik na Starówke do knajpki na bezalkoholowe a moze nawet jakis króciutki cruising po bulwarach nadmorskich

Spotkanie kolo południa.
Everyone's invited!

A wiec:

- proponuje rozpoczac o ok 11:00 na parkingu na Podpromiu
- jakies małe spotkanko połaczone z Grillowaniem własnie na tym parkingu
- ewentualnie po krotkim czasie "majestatyczny" przejazd przez Miasto powiedzmy trasą : Szopena-Piłsudzkiego w kierunku H.Rz -> Lisa Kuli - Dombrowskiego- w kierunku Lisiej Góry ( gdzie zorganizowalibysmy wiekszego Grilla na łąkach nad "rzeczka opodal krzaczka"
- i jak wczesniej wspomnialem jakis wieczorny wypad do knajpki na "bezalkoholwoe oczywiscie"

a moze Wy macie jakies propozycje?

w porzadku....
ewentualnie trase zmienimy na dluzsza i troszke inna ale wstepnie ok
mozna by podczas przejazdu zajechac na parking pod wielka C. zrobic fotki

Jestem bardzo za - co do trasy to moim zdaniem jest za krótka ale może być - chodzi o to , żeby co niektórzy z młodszych mieli okazje zobaczyć "normalne" autka.Bardzo chętnie się piszę i mam nadzieję , że będzie NAS dużo bo bardzo mnie wkurzają te jeżdżące komputery.

co do miejsca zebrania to lepszy jest parking pod nowym mostem
niech bedzie tak jak bylo 11:00 podpromie...

panowie zaprosilem na to spotkanie pare ladnych furek

bedzie fiat 500, saab z 68, no i syrena 105 choc to jeszcze nie pewne...a moze jeszcze ktos... co z tego wyjdzie do konca nie wiem bede starac sie zebrac jak najwiecej starych kalsycznych dziwadel

po zebraniu na parkingu ustawieniu szyku przejedziemy przez miasto trase przejazdu postaram sie przygotowac i dopiescic jutro z kolega ....

postaram sie o jakies grile... nie kazdy przyjedzie samochodem...

przed wyruszeniem postaram sie pozbierac symboliczne skladki o ile bedzie to zorganizowane i nakupic za to kielbas....i moze takich tam ten tego

w planie jest tez przejazd przez okoliczna panoramiczna trase rzeszowa...panowie spokojnie bedzie potem czas na zapicie...

potem po wszystkim udamy sie na plac manewrowy WSK czyli pod lisia gore...

zamieszczam mapki do parkingu gdzie spotkamy sie o 11:00, lisia gore oraz jak sie kierowac z krakowa...

oze nie wyrazna ale za malo czasu mialem na to zeby to ladnie zrobic ...

TEL kontaktowy do mnie 668 167 004
ja moge nie byc do konca imprezy ale postaram sie zaczac...

a uwaga tamte czarne kreski to nowy most troszke sie pozmienialo ostatnimi czasy na pilot.pl byly stare mapy rzeszowa

ja pojawie sie KLASYCZNYM coupe..... nie plastikowozem

Bardzo Fajnie tylko nikt do wczoraj nie miał chęci , a ja mam już inne plany i nie mogę przybyć