Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Qba FKP MEMBER Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2005-05-17 20:41:04 Jako ze sezon praktycznie "w sile", wychodze z propozycją spotkania sie kolegów i koleżanek od "klasycznych wózków" na jakims un-oficjalnym spocie/zlocie w Rzeszowie w Sobote 28'ego.
Jako ze mamy wtedy dlugi weekend frekwencja moze nie byc wielka, ale jesli ktos mialby ochote sie spotkac, to mysle ze warto cos pomysleć. Wiec jak Podkarpacie działa i sie organizuje? Proponował bym sobotnie przedpołudnie w jakims miłym gronie, gdzies , gdzie mozna bylo by pogadac itepe... Chetnie widziane wszelkiej masci klasyki, nie tylko fiaty. A wiec ople,fordy,efesiaki, lancie,lamborghini i maseratti Jacys chetni? Mysle ze ten watek mozemy potraktowac jako "przygotowania" |
Hudy05 Świętochłowice | 2005-05-17 22:54:08 chetnie ale Rzeszów za daleko od slaska |
boowa105 Syrena 105 Rzeszów | 2005-05-18 00:15:21 Dobry pomysl podoba mi sie ... ale trochu temacik rozwinac ... gdzie kiedy i co ... moze jakis wieeeekszy grill ... bo stac i ogladac samochody to ja moge u mnie na parkingu gdzie stoi ... jakby dobrze policzyl to ...nascie klasykow ... nie trezik
Organizowac organizowac ... ja moge smazyc kielbaski |
Qba FKP MEMBER Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2005-05-18 10:35:03 Spocik, jakies grill party i ewentualnie wypadzik na Starówke do knajpki na bezalkoholowe a moze nawet jakis króciutki cruising po bulwarach nadmorskich
Spotkanie kolo południa. Everyone's invited! A wiec: - proponuje rozpoczac o ok 11:00 na parkingu na Podpromiu - jakies małe spotkanko połaczone z Grillowaniem własnie na tym parkingu - ewentualnie po krotkim czasie "majestatyczny" przejazd przez Miasto powiedzmy trasą : Szopena-Piłsudzkiego w kierunku H.Rz -> Lisa Kuli - Dombrowskiego- w kierunku Lisiej Góry ( gdzie zorganizowalibysmy wiekszego Grilla na łąkach nad "rzeczka opodal krzaczka" - i jak wczesniej wspomnialem jakis wieczorny wypad do knajpki na "bezalkoholwoe oczywiscie" a moze Wy macie jakies propozycje? |
wuwu43 FKP MEMBER Fiat 127 Mk1 Łańcut | 2005-05-18 22:04:14 Jestem bardzo za - co do trasy to moim zdaniem jest za krótka ale może być - chodzi o to , żeby co niektórzy z młodszych mieli okazje zobaczyć "normalne" autka.Bardzo chętnie się piszę i mam nadzieję , że będzie NAS dużo bo bardzo mnie wkurzają te jeżdżące komputery. |
wuwu43 FKP MEMBER Fiat 127 Mk1 Łańcut | 2005-05-27 21:50:56 Bardzo Fajnie tylko nikt do wczoraj nie miał chęci , a ja mam już inne plany i nie mogę przybyć |