Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
desperos Klubowy Weteran Volvo V70 II Lublin | 2011-12-21 20:01:44 hehe aż głupio 2,5 roku i 15 postów...wstyd |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2011-12-22 12:35:20 Z Ojcem mamy dwie wędzarnie, jedną na działce na Rakowcu a druga na działce pod Siedlcami. Ta w Warszawie to kuchnia gazowa po tjuningu, nawet temperaturę paleniska pokazuje
Na dalszej działce już od 2 lat się zbieramy na postawienie prawdziwej wędzarni a nie takiej "przenośnej". Już zapomnieliśmy jak smakuje woda z solą, barwnikami i innymi syfami. A no dodają jeszcze do tego jakieś mięso podobno. Oczywiście ilość wędzonego mięsa wzrasta za każdym razem wraz z osobami, które je próbowały. A pomyśleć, że w Polsce wędliny jeszcze nie są tragiczne. W innych krajach to wpieprzają praktycznie tylko jakiś wyrób "mortadelopodobny". A propos karpia i ekologów, to generalizując do wszystkiego co się teraz dzieje w tzw. Polsce postępowej a nie jakimś tam ciemnogrodzie, od razu kojarzy mi się z reklamą o haśle "chaos staje się porządkiem". |