Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kobartek Omega A 2,6i Caravan bydgoszcz | 2003-12-06 19:35:01 Nie zapomnij poszukac ogloszen na http://auto.glinki.com/
Rowniez na allegro.pl czasem mozna trafic zadbane auto od pasjonata. Ja za swoja Omege 2.6i (looknij do mojego profilu) rozgladalem sie ponad trzy miesiace. Spotkalem sie chyba z kilkunastoma sprzedajacymi a 4 czy piec aut nawet sprawdzalem na stacji diagnostycznej. Moim zdaniem to podstawa zeby wiedziec w jakim stanie jest auto (oczywiscie jesli sie jest laikiem-mechanikiem jak ja). Zawsze placilem kolo 20-40 zl i spotkalem sie z mila obsluga. Chociaz kosztowaly mnie te przeglady to dzisiaj naprawde nie zaluje, ze nie spieszylem sie z zakupem na poczatku i czekalem na jeszcze lepsza okazje. Ale powiem Ci, ze wymienilbym ja na rownie urocza ale 3-litrowke ![]() pzdr. i powodzenia! |
![]() PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2003-12-08 09:50:34 "Przebieg: 154000 (w km)"
Uhm a swistak siedzi i zawija je w sreberka Kombi z takim przebiegiem ? Chyba z 340 tys, koniecznie sprawdz cisnienie w cylindrach jak będzie ponizej 10 to odpuść sobie. |
![]() Robert-Edyta Omega B Kombi Warszawa - home- Olecko | 2004-02-01 22:33:29 Życze Ci szybkiego zakupu i madrej decyzji,oraz trafionego auta.
My z żoną szukaliśmy samochodu jakiś miesiąc -uff . . . Co Ci mogę polecić komis : www.marina.moto.pl(chłopaki właśnie jadą po samochody ),lub poszukiwania na stronie www.trader.pl,ewentualnie poszukaj pewnego gościa, który sprowadza autka z zagranicy. Samochody oferowane w kraju są w fatalnym stanie technicznym i po przejściach??? (zapewne wielu) !!! Pozdrowienia ps. słuzę pomocą w spr. lakieru miernikiem ![]() |