Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2006-09-26 12:17:42
podobna awaria: Polecam warsztat na ul. Harfowej 4 w Warszawie, tel.: (22) 846-52-52, 823-94-80, . Koszt elastycznego łacznika wydechu do Omy B z montażem 120-130 pln. Wszystko ładnie połatane. Jedyną wadą jest, że jak przyjechałem o 7 rano to byłem 5 w kolejce. ![]() [ wiadomość edytowana przez: Grande dnia 2006-09-26 12:28:06 ] |
![]() Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2006-11-06 11:17:19 Firma: Bosta PHU
Adres: Raszyn, ul. Lipowa 4 Tel: (22)720-20-64, (22) 720-56-77 Bosta PHU Jadąc Grójecką w stronę Janek trzeba skręcić w prawo w Słowikowskiego (chyba drugie światła za tablicą Raszyn). Potem pierwsza w lewo i zaraz jeszcze raz w lewo. Robiłem u nich zbieżność w Omie - koszt 80pln. Na koniec dostaje się wydruk z inforamcją. Czas zależy od stanu śrub - u mnie zajęło 30 min. |
![]() nynek10 2,2 DTI Wrocław | 2007-07-19 08:43:00 Wrocław - Legnicka 72
Hurtownia motoryzacyjna FOTA Pracuje tam więc blizsze szczegóły na priv. |
![]() kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2007-07-24 14:28:10 Sklep raczej tylko dla Wawki ![]() Ceny raczej powalające IC, IT, Fota i takie tam na kolana... Bez żadnych tajemnych numerków i tym podobnych "gupot". Niem-Cars Części do samochodów niemieckich tel. 0 22 799 21 56, 05-270 Marki, ul.Słoneczna 2a (wejście od ul.Piłsudskiego zaraz za salonem Honda Matraszek). |
![]() cart opel omega B/caravan zywiec | 2007-08-23 11:50:40 Chcialbym polecic sklep OPEL SHOP-Poznan.Duzy wybor czesci oryginalnych o znacznie nizszych cenach nawet do 50% taniej(przynajmniej w porownaniu z cenami w sklepach w zywcu)prowadza sprzedaz wysylkowa.Sam zamiawialem kilka razy przewaznie telefonicznie i jestem zadowolony.OPEL SHOP-Poznan telefon 618674316 |
![]() sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-10-10 11:29:25 Ja POLECAM warsztat, w którym doskonale sobie radzą z silnikami diesla, a napewno z omegowym 2,5TD. Ceny nie do przebicia przez innych, sprawdziłem na własnej skórze/aucie/portfelu ![]() Jestem MEGA zadowolony, jak teraz chodzi silnik, jakie ma osiągi/spalanie oraz z ceny jaką za to zapłaciłem. W innym warszatcie już 2 lata temu założyli mi ustrojstwo do podgrzewania świec za każdym razem, bo słabo palił na ciepłym i twierdzili, że pompa się kończy. Pan Strama wszystko ustawił jak trzeba, a ustrojstwo wywalił (teraz leży u mnie w garażu), a samochód pali jak "szwajcar", czy zimny, czy ciepły. Oczywiście nie regenerował pompy, bo jest w doskonałym stanie ![]() Nie bójcie się, że warsztat ma w garażu w domu, to jak widać nie ma znaczenia, inni mają super warsztaty, a niewiele potrafią... Strama Andrzej. Diesel service, naprawa pomp wtryskowych. Michał Strama. Auto-Elektro. Chip tuning. tel. 0 77 415 50 82 49-200 Grodków, Dąbrowskiej 7 pow.brzeski, woj. opolskie |
![]() pxj Omega 2,5 TD Katowice | 2007-10-23 12:45:08
Mogę także polecić ten warsztat. Regulacja dawki paliwa, wymiana świecy za 120 zł to raczej nie wygórowana cena. Warsztat bardzo niepozorny z wyglądu, ale facet zna się na rzeczy, pompy wtryskowe naprawia chyba od wszystkiego co ma silnik diesla np. od walca drogowego ( sam widziałem). |
![]() fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2007-10-24 14:27:39 Ciagle o tym zapominam, ale wlasnie sobie przypomnialem, wiec polecam ![]() Mechanik - Warszawa: Jak narazie goscie sie rozkrecaja, wiec nie maja specjalistycznych urzadzen pomiarowych itp sprzetow elektronicznych. Glownie zajmuja sie mechanika i wymiana czesci. Robilem u nich juz kilka razy i jestem super zadowolony jak i pod katem obslugi jak i ceny ![]() ![]() ![]() Chlopaki mieszcza sie na Radzyminskiej 207 tel: 604-890-512 Artur Rafa Mozecie powiedziec, ze macie kontakt od Bartka z 3.0 ![]() Szybiarz - Warszawa: Bardzo fachowa, uprzejma i jak na Warszawskie warunki tania obsluga. Za wymiane przedniej szyby w Omie A razem z szyba rzecz jasna, dalem 380zl. Szyba zielona z paskiem znacznie wiekszym niz w oryginale. Z wykonania jestem super zadowolony i moge smialo polecic. Starszy jegomosc miesci sie przy ul. Inżynierskiej 6, tel: 618-05-65, 0-602-227-969 Z ciekawosci zapytalem sie o koszt przyciemnienia szyb w Omie A sedan i wyszlo 400zl za calosc i gwarancja na 7lat ![]() pozdrawiam |
![]() sewcio LOB MEMBER C2,5TD+0,6Tcoupé Sosnowiec | 2007-11-01 12:18:31 Michniewski K., inż. Diesel. Regeneracja wtryskiwaczy
tel. 0 605 83 55 45 41-200 Sosnowiec, Mikołajczyka 25 pow.Sosnowiec, woj. śląskie michniewski1@wp.pl Gość sprawdza wtryski za FREE, przy tej okazji pięknie je przeczyszcza na maszynie. Wymienia też końcówki na nowe dla 2,5TD, do innych nie wiem - musicie dzwonić - cena bardzo atrakcyjna. POLECAM |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2008-01-20 22:40:39 |
![]() maciejka80 Opel Vactra B FL Gdańsk | 2008-02-19 12:32:00 "JB Auto"
ul.Rzeczpospolitej 2 (zaplecze stacji Shell) Gdańsk - Zaspa Zajmują się przedwszystkim Oplami i żadna usterka Omegi nie jest im obca. Oczywiście możliwość podłączenia do komputera. |
![]() omegabmaks LOB MEMBER omega B 2.5 TD Warszawa | 2008-04-21 13:05:57 ASKO SERWIS
ul. Ostroroga 24B Warszawa Napisał Maxleos: Normalnie mocarze w podwoziu (zawiecha, geoma, hamule itp.) przy cenach bez wygłupów. Przyznaję 10 na 10 punktów możliwych, a trochę warsztatów już w życiu widziałem. Kurde, że też ja wcześniej motałem sie z warsztatami-łosiami, a pod nosem działał taki majstersztyk ------------------------------- Generalnie TAK, ale mam następujące uwagi: - po wymontowaniu zacisku hamulca z obejmą, wisiał na weżyku hamulcowym, zamiast przymocować do sprężyny położony na tarczy - spadł był, podczepił zaciski po moim pytaniu czy by nie było lepiej gdyby je zamocować, ale okazał swoją irytację i niezadowolenie - regulacja geometrii, sprzęt zajebisty, tylko regulacja bez obciążenia miejc kierowcy i pasażera, bagażnika (symulacja pełnego baku), - inne nastawy (normatywne w urządzeniu) dla tylnego zawieszenia niż podaje TIS dla rocznika modelowego 99 (może się zmieniło) - może się czepiam, ale wg mnie można było dokładniej ustawić geometrię niż to zrobiono w mojej omie, niby wszystko w normie ale jednak ........ zostaje niedosyt. Czy zawsze trzeba stać, patrzeć na ręce i mówić jak powinno być prawidłowo zrobione? Stałem, obserwowałem i nie "wymądrzałem się". Zastanawiam się co by było, gdyby mnie tam nie było. maks |