[S]Czesci od Fiata 131

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Posiadam cały samochód na części.
Sprzedam:
Przednia szyba- 80zł
Tylna szyba podgrzewana -80zł
AluFelgi 14 kompletne koła -300zł
Maglownica - stan dobry-100zł
Przełącznik zespolony pod kierownice -30zł
Licznik -50 zł
Szyberdach-100zł
Lampy tył- 40 zł para
Maska przód- 30zł
Tylna klapa- 30zł
Zderzaki przod i tył- 70zł
Lusterka L i P - 40 zł
Hak - 50 zl
Instalacja gazowa kompletna- 150 zł

W całości bez silnika i skrzyni 750zł.

Jeśli ktoś coś potrzebuje czego nie ma na liście to proszę pisać na priv.Dokładniejsze fotki na maila Możliwości negocjacji cen.

ile za wal napedowy lub jego przednia czesc? Ewentualnie zamienie na waal od argenty...

jak wyjmiesz przednia szybe i odchylisz blotniki, to da sie zdjac nakladki przednich slupkow. ile za to (jezeli sa zdrowe oczywiscie...)

a ja bym zamówił poduszkę pod silnik, bo mi potrzebna jedna sztuka, dobra nie popękana jak jest, w sklepie nie moge dostać

wyłażą bez odchylania blotnikow ;]

Wał pędny cenie 90zl, co do poduszki do pewnie chodzi ci do PNa, a w 131 silnik jest zawieszony na poziomych płozach(w tym modelu) i poduszki są inne .
Co do nakładek to sprawdzę je i jak będą sie do czegoś nadawać to zrobię foto. Może zająć mi to z tydzień czasu z powodu natłoku różnorakich zajęci. POzdro

No dowiedz sie dokladnie, jak twoja poduszka wyglada, czy bardziej jak walec czy jak trapez. Jezeli jak walec, to probuj kupic oryginal, polonezowskie sa zbyt miekkie

Poszła mi poduszka pod skrzynie i jest przestawiona względem osi symetrii w sposób utrudniający płynną jazdę. Ma ktoś link lub kontakt do kogoś kto może mi pomóc w znalezieniu poduszki. Zamawiałem w sklepie ale firma się nie wywiązała i nie sprowadzono.

Cytat:
2007-05-15 11:38:02, Nooki pisze:
Poszła mi poduszka pod skrzynie i jest przestawiona względem osi symetrii w sposób utrudniający płynną jazdę. Ma ktoś link lub kontakt do kogoś kto może mi pomóc w znalezieniu poduszki. Zamawiałem w sklepie ale firma się nie wywiązała i nie sprowadzono.

pojedyncza poduszka czy dwie male? jesli pojedyncza (tzn jesli podpore skrzyni masz pod pojedyncza) mozna dorobic z polonezowskiej. A o orginal moge sie dzis dowiedziec.

P.S.

auto na zdjeciach powinno miec ta podwojna wiec zeby to zalozyc musialbys miec poduszke i jej podpore

Cytat:
2007-05-04 18:11:04, Bukson pisze:
Wał pędny cenie 90zl, co do poduszki do pewnie chodzi ci do PNa, a w 131 silnik jest zawieszony na poziomych płozach(w tym modelu) i poduszki są inne . Co do nakładek to sprawdzę je i jak będą sie do czegoś nadawać to zrobię foto. Może zająć mi to z tydzień czasu z powodu natłoku różnorakich zajęci. POzdro

potrzebna mi poduszka ta trapezowata, mam ta walcową i mi nie pasuje,
bolger dał mi namiar na taką ale jeszcze nie dzwoniłem do tego sklepu, narazie szukaja mi w sklepie u mnie w mieście, narazie bez rezultatu, więc jak jest tutaj poduszka w dobrym stanie to bym wzioł, bo moja już prawie nie żyje

Cytat:
2007-05-15 18:25:32, Chrostek pisze:
potrzebna mi poduszka ta trapezowata, mam ta walcową i mi nie pasuje, bolger dał mi namiar na taką ale jeszcze nie dzwoniłem do tego sklepu, narazie szukaja mi w sklepie u mnie w mieście, narazie bez rezultatu, więc jak jest tutaj poduszka w dobrym stanie to bym wzioł, bo moja już prawie nie żyje

sorki ze sie czepiam, ale to co piszesz nie zgadza sie z sygnaturką - w 132 nie bylo trapezowych poduszek, takowe wystepowaly wg. mojej wiedzy tylko w 131 po 81 roku i wspolpracowaly z poziomymi lapami silnika, inna byla tez poprzeczka zawieszenia pod te poduszki. Masz moze zdjecie swojej poprzeczki (belki pod silnik), ciekaw jestem jak to sie miesci w polonezie...

nie mam zdjęcia, silnik u mnie siedzi na jednej poduszce polonezowskiej a drugiej najprawdopodoniej z Fiata 132 albo 131, nie mam takiej wiedzy, mój silnik to 132C1.000 i przy tym silniku była ta poduszka, postaram sie teraz zobrazować obie poduszki, ta z poloneza wygląda jak walec |||||||| a ta z Fiata wygląda tak /|||||/ wiesz mniej więcej o co chodzi?