No to teraz się pochwalę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
miałem pokazać zdjęcia, więc "się chwalę":

jest to druga próba... niestety nie do końca udana. ten czrny ślad Na pierwszym planie to efekt poprzedniego "palenia"...

Tu mała spotowa przekąska... no i część mojego Fiacika.

Mój Fiacik frontalnie... z sternikiem na masce
Więcej zdjęć, między innymi środka i tyłu wrzucę jak dorwę jakąś cyfrówę.
Reszta zdjeć ze spotu pojawi się później - jak zostaną wywołane i poskanowane.
Inne fotki ze zlotu są tutaj

[ wiadomość edytowana przez: czeczun dnia 2003-06-17 11:59:51 ]

Bardzo mi sie podoba twoj DF. Zmierzasz w dobrym kierunku jeszcze jakies chromowe lusterka i naklejki F&F na drzwiach i bedzie wypas
super...! jestem pod wrażeniem. Sa jakies fotki od tyłu ?

Popieram Konia - Fiacior prezentuje się elegancko

Tylko ..... zwal te zderzaki

Zdjęcie tyłu rzeczywiście by się przydało, bo zdaje się,że tam też coś wywinąłeś -jakąs lotkę czy cuś

Postaram się pstryknąć fotki tyłu jak tylko będę miał możliwość.
Cytat:
Zdjęcie tyłu rzeczywiście by się przydało, bo zdaje się,że tam też coś wywinąłeś -jakąs lotkę czy cuś

Z tyłu mam na klapie gumowy spoiler z Borewicza z podmienionymi oznaczeniami - z "polonez 1.5" na "125p 1500"
W środku mam kanapę z podłokietnikiem (brązowa skaja), zaślepkę ze znaczkiem "Polski Fiat" i niedługo kierę momo.

z wyglądu jedyne co bym poprawił to rozstaw kół przydały by się jakieś dystanse, szczególnie z tyłu.. wyglądałby jeszcze lepiej...

niestety.. z dystansami z przodu będzie problem. ledwo co udało się nałożyć te felgi z 5 milimetrowym dystansem.
będzie się trzeba mocno zastanowić.

akurat z przodu te dystanse nie są tak bardzo potrzebne (wizualnie), ale z tyłu koła są moim zdaniem za bardzo schowane w nadkolach..

a ja jestem głupi i głupoty piszę. Chodziło mi o to, że właśnie z tyłu jest problem, żeby założyć dystanse szersze niż 5 mm. Miałem straszny problem, żeby coś takiego wpakować na tylną piastę. Musiałem specjalnie felgi wytoczyć i dorobić specjalne tuleje.
Do tego mam założone śruby pływające, które są stosunkowo krótkie...

Cytat:
2003-06-17 17:56:51, czeczun pisze:
Chodziło mi o to, że właśnie z tyłu jest problem, żeby założyć dystanse szersze niż 5 mm. Miałem straszny problem, żeby coś takiego wpakować na tylną piastę. Musiałem specjalnie felgi wytoczyć i dorobić specjalne tuleje.
Do tego mam założone śruby pływające, które są stosunkowo krótkie...

Przecież z tyłu (w przeciwieństwie do przodu) piasta wystaje tylko jakieś 3 mm . Najlepiej wtedy dołożyć po jednym dodatkowym takim cienkim 5 mm dystansie (które są w serii w każdym dfie) i do tego śruby do alufelg od poloneza - są dłuższe.

Jakie tuleje toczyłeś?

Bardzo ładny kant ..naprawde przód robi niesamowite wrazenie

Widzi mi sie , moze sam sobie kiedys takie cos zamontuje

[ wiadomość edytowana przez: bratek dnia 2003-06-17 20:13:59 ]

ładnie się prezentuje , rasowo , tak jak lubie zamienimy się

super!!!!!!czeczunku mam nadzieje ze moge sciagnac te krzyzyki na swiatla???kiedys to mialem,ale w tem sam dzien odkleilem,ale teraz widze ze tego mi trzeba

Cuś mi się wydaje, że wskoczę go sobie pooglądać . Materiały widziałem na żywo - to brykę muszę zobaczyć z efektem końcowym.

NO musze powidziec że mi też sie podoba twój fiacik tylko tak jak Koniu napisał przydała by sie naklejka biała na drzwiach

ooo co do bialych naklejek to reflektuje na dwie musze tylko zrobic zaprawki w tych miejscach gdzie chce nakleic

pełen wypas