| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-23 09:14:29 Kartosowi, gdyż dzięki jego światłej radzie i mądrej podpowiedzi uporałem się z problemem cieknącego na skutek pęknięcia, poliamidowego króćca chłodnicy. Naprawa trwała 3 gpdziny
z czego większość czasu zajęlo czekanie na ostygnięcie silnika, demontaż, montaż chłodnicy oraz sprawdzenie na samochodzie efektow naprawy. Kartos, jesteś WIELKI. Janusz |
BodzioMV6 MV6 Toruń | 2003-08-24 12:23:58 Tez mam podobny problem tak wiec moze podasz jakis odnosnik gdzie jest rada na ten ból.Pozdr |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-24 19:17:53 Chłodnica po wyjęciu została pospawana strumieniem gorącego powietrza w warsztacie w okolicach wawy. Namiar podał mi Kartos, gdyby nie to, musialbym pewnie bulić za nową chlodnicę.
Poszukaj u siebie warsztatu, który spawa zderzaki, spojlery itp, wtedy wystarczy jeśli wyjmiesz chłodnicę i im ja dostarczysz. Pzdr, Janusz |
paweldm DEADSOUL Mitsubishi outlander Skarszewy/Gdańsk | 2003-09-14 01:15:38 Miałem to samo. Ciekło z króćca na dole chłodnicy.
Wystarczyło tylko odchylić chłodnicę, aby można było dojść palnikiem do spawania tworzyw. Dzięki temu nie była ruszana klima. Koszt 130 czas ok 3h. Trzyma już miesiąc. |
paweldm DEADSOUL Mitsubishi outlander Skarszewy/Gdańsk | 2003-09-17 17:15:43 Napewno musieli chociaż trochę podnieść ją do góry, bo inaczej nie dostali by się do tego miejsca. Pęknięty był dolny króciec od strony błotnika,z a tam idzie obok blacha.
Ale dziękuje za informację ile taka usługa powinna kosztować. Pozdrawiam. |