Siłowniki - klapa bagażnika - kombi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuje - dostepne tylko oryginalne - koszt około 200 zł za sztukę, będę wdzięczny za informacje o tańszych opcjach, gdzie mozna je kupić chyba że ktoś ma do sprzedaży - pozdrawiam

spróbuj od Seicento tylko noie pamiętam czy pasują sedan czy kombi

ja wstawilem zwykly silownik cz z allegro.. i radzi sobie dobrze
200-20=180pln na czysto
z montazem jest ciezko, bo jest malo miejsca.

Cytat:
2005-06-08 11:31:37, adamras pisze:
poszukuje - dostepne tylko oryginalne - koszt około 200 zł za sztukę, będę wdzięczny za informacje o tańszych opcjach, gdzie mozna je kupić chyba że ktoś ma do sprzedaży - pozdrawiam

ja mam nowe po 50zł za szt

Ja niedawno kupiłem komplet za 82 zł. Jak narazie to są takie mocne ,że kobieta mi sama nie chce jeździć na zakupy bo klapy nie zamknie, ale wyrabiają sie powoli. Kupiłem je u swojego zaprzyjaźnionego mechanika.

Cytat:
2005-06-08 12:30:06, matibond pisze:
Ja niedawno kupiłem komplet za 82 zł. Jak narazie to są takie mocne ,że kobieta mi sama nie chce jeździć na zakupy bo klapy nie zamknie, ale wyrabiają sie powoli. Kupiłem je u swojego zaprzyjaźnionego mechanika.

Ja kiedyś kupiłem zamienniki, które pojechałem zakładać do ASO przy jakiejś większej okazji. No i zrobili już to, co mieli zrobić, tylko zostało im jeszcze założyć te siłowniki. Ja poszedłem na herbatę, za chwilę przychodzi mechanik i pyta, skąd ja mam te siłowniki. No to mówię, że to zamienniki z dość mądrego sklepu. Zawołał mnie, klapa sterczała do góry, założony był tylko jeden nowy siłownik. Poproszono mnie, aby spróbował zamknąć klapę. Niestety, nawet uwieszenie się nie powodowało zauważalnego ugięcia... To samo było przy próbie z drugim siłownikiem (sprawdzaliśmy, czy to czasem nie siłownik jest zepsuty, zamieniając go drugim)... W końcu kupiłem nowe, oryginalne, po 180PLN za sztukę

właśnie zamówiłem przez net w sklepie w Łodzi po 55 zł sztuka + przesyłka, mam nadzieję że nie będę w plecy po tym zamówieniu, ale ryzykuję

o wynikach na pewno poinformuję bo przesyłka podobno ma przyjść juz jutro